Που θα δείτε τα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Που θα δείτε τα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:40 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 05.07.2023

Μετά από δύο μέρες προπονήσεων στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το πρώτο του φιλικό, ενώ από την άλλη οι «πράσινοι» θα δώσουν το 4ο τους ματς στην Αυστρία.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, με σκοπό να είναι έτοιμοι στο 100% στο πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς κόντρα σε Ντνίπρο-1 και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ αντίστοιχα. Η σημερινή μέρα είναι αγωνιστική και για τις δύο ομάδες, καθώς έχουν προγραμματισμένο φιλικό. Από τη μία, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας στις 19:00 ώρα Ελλάδας, ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD.

Πριν λίγες ώρες, επισημοποιήθηκε η επέκταση συνεργασίας των «πρασίνων» με το συνδρομητικό κανάλι. Συγκεκριμένα, η «πράσινη» ΠΑΕ και η Cosmote TV είχαν συμφωνήσει στη διαπραγμάτευση εδώ και μέρες και εκκρεμούσε η διευθέτηση των διαδικαστικών, με την υπογραφή των εγγράφων. Κάτι που ολοκληρώθηκε και πήραν σειρά οι επίσημες ανακοινώσεις! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal, ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ για τα δύο χρόνια του συμβολαίο του με το συνδρομητικό. Είναι ένα ποσό που προσεγγίζει αρκετά τα αρχικά «θέλω» της διοίκησης του Τριφυλλιού.

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κληθεί να δώσει το πρώτο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου (19:30 ώρα Ελλάδας). Όπως ανακοίνωσε και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOK TV, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει βρει ακόμη την τηλεοπτική της «στέγη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα των φιλικών προετοιμασίας στην Ολλανδία και θα τα μεταδώσει ζωντανά κι εντελώς δωρεάν στο κανάλι της στο Youtube σε Ελλάδα και Κύπρο. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη (05.07) με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τη Στεάουα Βουκουρεστίου στις 19:30 (ώρα Ελλάδας), στο πρώτο φιλικό τεστ για τη σεζόν 2023-24. Οι φίλοι του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Κύπρο με ένα κλικ μπορούν να απολαύσουν την αναμέτρηση εντελώς δωρεάν σε κάθε συσκευή τους από το PAOK TV μέσω Youtube. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.