Φιλική ήττα της εθνικής Ελπίδων με πολλές δοκιμές από τον Παπαδόπουλο

Παίκτες Ουγγαρίας Κ21

Φιλική ήττα της εθνικής Ελπίδων με πολλές δοκιμές από τον Παπαδόπουλο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:19 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 24.03.2023

Η εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 0-1 από την Ουγγαρία στην αναμέτρηση της Ριζούπολης, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να εκμεταλλεύεται το φιλικό αυτό για να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες.

Σε ένα παιχνίδι με φιλικό χαρακτήρα, η εθνική ομάδα Ελπίδων ηττήθηκε από την αντίπαλο της Ουγγαρία με σκορ 0-1. Ο προπονητής της «γαλανόλευκης» εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως δεν πρόκειται για επίσημο ματς και έδωσε χρόνο σε αρκετούς παίκτες, πραγματοποιώντας ένα τέστ ενόψει προκριματικών Euro

Τι πιθανότητες δίνουν οι στοιχηματικές στην πρόκριση της Ελλάδας;
EURO

14:34 - 23.03.2023

Τι πιθανότητες δίνουν οι στοιχηματικές στην πρόκριση της Ελλάδας;

Η Ελλάδα καλείται να λάβει την καλύτερη δυνατή θέση της στον όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2024, έχοντας όμως απέναντι της ομάδες όπως η Γαλλία και Ολλανδία. Τι πιθανότητες δίνουν οι στοιχηματικές στην πρόκριση της «γαλανόλευκης»;

Το μοναδικό γκολ του αγώνα ήρθε στο 62ο λεπτό, όταν ο Βίταλιτς Μιλάν εκτέλεσε με μαεστρικό τρόπο ένα απευθείας φάουλ και έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη εστία. Η «επίσημη αγαπημένη» προσπάθησε να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης δίχως αποτέλεσμα και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. 

Πλέον, οι παίκτες του Παπαπδόπουλου βάζουν «πλώρη» για την ερχόμενη Τρίτη (28/03) και τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Λευκορωσίας, με φόντο τα προκριματικά του EURO U21.