Ο Φιλίπε Λουίς είπε στον Ντι Μαρία για τη γυναίκα του: «Έτσι μου είπαν, αλλά...»

Ο Φιλίπε Λουίς είπε στον Ντι Μαρία για τη γυναίκα του: «Έτσι μου είπαν, αλλά...»

Γιάννης Λιβανός • 20:01 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 11.12.2023

Ο Φιλίπε Λουίς έχει λίγο καιρό που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, με τελευταία ομάδα του να είναι η Φλαμένγκο. Πρόσφατα δήλωσε ότι αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετάνιωσε στην καριέρα του αυτό ήταν που πικάρισε τον Ντι Μαρία για τη γυναίκα του στο ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ρεάλ και Ατλέτικο.

Μετανιωμένος που «προκάλεσε» τον Ντι Μαρία εμφανίστηκε ο Φιλίπε Λουίς. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άλλοτε παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης ρωτήθηκε αν υπάρχει κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει στα όσα χρόνια έπαιξε μπάλα. Τότε, ο Φιλίπε Λουίς Κασμίρσκι, όπως είναι το πλήρες όνομα του, απάντησε πως ζητά συγγνώμη στον Ντι Μαρία για το γεγονός ότι τον προκάλεσε για τη γυναίκα του σε ένα ντέρμπι Ατλέτικο- Ρεάλ.

Ο Αγουέρο, συμπαίκτης του Φιλίπε Λουίς στην Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 2010-2011, γνωρίζοντας τι ενοχλεί τον Ντι Μαρία λόγω της κοινής τους συνεργασίας στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής, είπε στον Φιλίπε Λουίς να προκαλέσει τον Ντι Μαρία λέγοντας κάτι άσχημο για τη γυναίκα του για να κάνει τον τελευταίο να αποδιοργανωθεί τελείως και να μοιάζει χαμένος.

Έπειτα από το εν λόγω πικάρισμα ο Φιλίπε βγήκε νικητής σε όλες τις μονομαχίες κόντρα στον Ντι Μαρία, ωστόσο όταν γύρισε σπίτι και αντιλήφθηκε τι είχε κάνει ένιωσε πραγματικά άσχημα και λυπημένος, μετανιώνοντας για την απρεπή κίνηση στην οποία προχώρησε.

«Αυτό που μετανιώνω περισσότερο από όλα ήταν ένα συμβάν με τον Ντι Μαρία. Ατλέτικο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αγουέρο μου είπε "αν έρθεις και του πεις για τη γυναίκα του, θα χαθεί". Του είπα για τη γυναίκα του και όντως χάθηκε. Τον διέλυσα σε όλο το παιχνίδι. Ωστόσο, γύρισα σπίτι και το μετάνιωσα πικρά»

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως Φιλίπε Λουίς, Αγουέρο και Ντι Μαρία έπαιζαν ταυτόχρονα στη La Liga τη σεζόν 2010-2011 και το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη σε κάποιο από τα τέσσερα ματς που έδωσαν μεταξύ τους εκείνη την χρονιά Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης