Ανεπιθύμητος ο Ζοάο Φέλιξ: Εξαγριωμένοι οπαδοί της Ατλέτικο βανδάλισαν την πλακέτα του έξω από το «Μετροπολιτάνο» (vid)

Ζοάο Φέλιξ

i

PrtScr

Ανεπιθύμητος ο Ζοάο Φέλιξ: Εξαγριωμένοι οπαδοί της Ατλέτικο βανδάλισαν την πλακέτα του έξω από το «Μετροπολιτάνο» (vid)

Κώστας Τόπας 11:00 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 11.12.2023

Ανεπιθύμητος είναι ο Ζοάο Φέλιξ στους οπαδούς της Ατλέτικο, οι οποίοι βανδάλισαν την τιμητική πλακέτα που έχει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έξω από το «Μετροπολιτάνο».

Η ήττα από την Μπαρτσελόνα με 1-0, έπειτα από γκολ του Ζοάο Φέλιξ, την περασμένη αγωνιστική δεν έχει ξεχαστεί ακόμα από τους οπαδούς της Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι έξαλλοι με την στάση και τις δηλώσεις του Πορτογάλου επιθετικού για την αγάπη που τρέφει για τους «μπλαουγκράνα», ξεχνώντας τα όσα έζησε στη Μαδρίτη.

Ο Ζοάο Φέλιξ είναι ακόμα ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο, αν και ο Πορτογάλος είναι δανεικός στη Μπάρτσα τη φετινή σεζόν. Για τους οπαδούς όμως, ο νεαρός επιθετικός δεν είναι ευπρόσδεκτος. Κι αυτό φρόντισαν να δείξουν σε όλους, βανδαλίζοντας την πλακέτα του 24χρονου που είναι τοποθετημένη έξω από το «Μετροπολιτάνο».

Συγκεκριμένα, η πλακέτα του Πορτογάλου διεθνή μεσοεπιθετικού, βανδαλίστηκε με πολλά αντικείμενα και σκουπίδια κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ατλέτικο με την Αλμερία.

🔴Baladeros LIVE: Ο κρίκος της οπαδικής βίας και οι άδειες εξέδρες

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο