Ο Φιρμίνο συγκινήθηκε από την αποθέωση των οπαδών της Λίβερπουλ (vid)

Ρόμπερτ Φιρμίνο

i

PrtScr

Ο Φιρμίνο συγκινήθηκε από την αποθέωση των οπαδών της Λίβερπουλ (vid)

Κώστας Τόπας 14:19 - 16.05.2023

Ο Ρόμπερτ Φιρμίνο, ο οποίος διανύει τις τελευταίες μέρες της παρουσίας του στην Λίβερπουλ συγκινήθηκε όταν γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των «Reds».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος έχει κάνει πάνω από 350 εμφανίσεις για τη Λίβερπουλ από τότε που μετακόμισε από την Χόφενχαϊμ το 2015 έναντι 30 εκατομμύριων ευρώ, πρόκειται να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» στο τέλος της σεζόν.

Ο Φιρμίνο ενημέρωσε προσωπικά τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς προετοιμάζεται για ένα νέο εγχείρημα στην καριέρα του. Μάλιστα, ο 31χρονος αστέρα πρέπει να ήταν στα πρόθυρα δακρύων το βράδυ της Δευτέρας (15/05) κόντρα στην Λέστερ, όταν οι οπαδοί της Λίβερπουλ έδειξαν την εκτίμησή τους για τον Φιρμίνο, τον οποίο κι αποθέωσαν.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο, ο Κέρτις Τζόουνς, ο Φαμπίνιο και ο Κόντι Γκάκπο, μεταξύ άλλων, αγκάλιασαν τον Φιρμίνο, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την στήριξή τους.

Ο 31χρονος Φιρμίνο αποτέλεσε έναν από τους πρώτους «στρατιώτες» και πυλώνες της εποχής του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ αλλά κι έναν από τους πρωταγωνιστές της αναγέννησης των «Reds». Εως τώρα έχει καταφέρει να βρει 109 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, μοιράζοντας επίσης 79 ασίστ σε 360 εμφανίσεις με τον αγγλικό σύλλογο, στον οποίο μετέβη το 2015 από τη Χόφενχαϊμ.