Οπαδός της Άρσεναλ ακύρωσε διακοπές με την γυναίκα του για να δει την ομάδα να σηκώνει το πρωτάθλημα!

Άρσεναλ

i

© getty image

Οπαδός της Άρσεναλ ακύρωσε διακοπές με την γυναίκα του για να δει την ομάδα να σηκώνει το πρωτάθλημα!

Θάνος Λυμπερόπουλος • 13:34 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ένας οπαδός της Άρσεναλ αποφάσισε να ακυρώσει τις διακοπές που είχε κλείσει με την γυναίκα του για να μπορέσει να βρίσκεται την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με την Γουλβς που η ομάδα του θα σήκωνε το... πρωτάθλημα.

Η Άρσεναλ υπέστη την ήττα σοκ εντός έδρας απ' την Μπράιτον με 3-0 κι όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα θα πάει για ακόμα μία σεζόν στην Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν άντεξε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το φινάλε και τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος είναι πλέον σε πολύ δύσκολη θέση για να ανακάμψει το χαμένο έδαφος.

Η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 3-0 απέναντι στην Έβερτον σε συνδυασμό με την ήττα των «κανονιέρηδων», έφεραν την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μια ανάσα από την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχοντας πλέον διαφορά τεσσάρων βαθμών και με ένα παιχνίδι λιγότερο, ο μόνος τρόπος για να χαθεί ο τίτλος είναι να μην μαζέψουν δύο βαθμούς στα τρία τελευταία ματς που τους απομένουν.

Ένας οπαδός της Άρσεναλ ενώ είχε κλείσει να πάει διακοπές με την γυναίκα του στις 26 του μήνα στον Μαυρίκιο, πήρε το ρίσκο να τις ακυρώσει για να μπορέσει να δει από κοντά την ομάδα του να σηκώνει τον πολυπόθητο τίτλο 19 χρόνια αργότερα. Τελευταία αγωνιστική η Άρσεναλ υποδέχεται την Γουλβς σε ένα παιχνίδι που αν δεν είχε ηττηθεί απ' την Μπράιτον, πολύ πιθανό να ήταν γιορτή για τους φίλους της ομάδας. 

Έτσι, ο οπαδός ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Πριν από περίπου ένα χρόνο, η γυναίκα μου κι εγώ κλείσαμε οικογενειακές διακοπές στον Μαυρίκιο, και θα φεύγαμε στις 26 Μαΐου. Πρόσφατα έμαθα ότι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας μας είναι με την Γουλβς στις 28 Μαΐου. Έπρεπε να ακυρώσω τις διακοπές μας. Η γυναίκα μου είναι έξαλλη. Είμαι πολύ φοβισμένος για να γυρίσω στο σπίτι. Καλύτερα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Προσευχηθείτε για εμένα».

Στο τέλος της αναμέτρησης ο αρχηγός της ομάδας Μάρτιν Όντενγκααρντ ρωτήθηκε στο Sky Sports αν η μάχη για το τίτλο έχει τελειώσει: «Ναι, έτσι νιώθω. Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για να είμαι ειλικρινής. Οπότε ναι, είναι δύσκολο να το σηκώσουμε».