Συμβαίνει και στην Αγγλία - Οπαδοί της Νιουκάστλ έδειραν έναν οπαδό της Άρσεναλ που καθόταν στην κερκίδα τους (vid)
i

©BeFunky

Συμβαίνει και στην Αγγλία - Οπαδοί της Νιουκάστλ έδειραν έναν οπαδό της Άρσεναλ που καθόταν στην κερκίδα τους (vid)

Κώστας Τσιακλής 17:42 - 08.05.2023

Μερίδα οπαδών της Νιουκάστλ έδειραν έναν φίλαθλο της Άρσεναλ, ο οποίος καθόταν μαζί τους στην οικογενειακή πτέρυγα του «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Είναι γεγονός, επεισόδια δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα γήπεδα της Premier League. Το σκηνικό έγινε στην αναμέτρηση Νιουκάστλ-Άρσεναλ, με τους γηπεδούχους να «πλακώνουν» στο ξύλο έναν φίλο της Άρσεναλ που καθόταν στην οικογενειακή πτέρυγα της κερκίδας των αντιπάλων.

Τα αθλητικά πάνελ όπως τα ονειρευόμαστε – Τα… πήρε ο Σίρερ με τον κριτικό διαιτησίας: «Μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτό που ρωτάω; Είσαι σίγουρος;» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:08 - 08.05.2023

Τα αθλητικά πάνελ όπως τα ονειρευόμαστε – Τα… πήρε ο Σίρερ με τον κριτικό διαιτησίας: «Μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτό που ρωτάω; Είσαι σίγουρος;» (vid)

Ο Άλαν Σίρερ ήρθε σε αντιπαράθεση με τον πρώην διαιτητή της Premier League, Ντέρμοτ Γκάλαχερ, για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στην αναμέτρηση της Νιουκάστλ με την Άρσεναλ, υπέρ των γηπεδούχων.

Η Άρσεναλ έφυγε με σπουδαίο διπλό από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με 2-0, χάρη σε γκολ του Μάρτιν Όντεγκαρντ (14') και το αυτογκόλ του Φάμπιαν Σερ (71'). Ένας οπαδός των «κανονιέρηδων» επέλεξε να καθίσει στην κερκίδα των φίλων της Νιουκάστλ, οι οποίοι δεν ήταν και ιδιαίτερα φιλικοί με αυτόν αφού τον «πλάκωσαν» στο ξύλο.

Από τη συγκεκριμένη στιγμή έχει κυκλοφορήσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό έχει γίνει viral. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό πραγματοποιήθηκε στη λεγόμενη «οικογενειακή πτέρυγα», η οποία αναγράφεται από το επίσημο σάιτ της Νιουκάστλ ως μια πτέρυγα που προσφέρει μια ατμόσφαιρα κατάλληλη για τους νεότερους υποστηρικτές της ομάδας.

Διάφοροι ποδοσφαιρόφιλοι σχολίασαν το γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μερικά από τα σχόλια που αναρτήθηκαν είναι τα εξής:

«Τα παιδιά που το είδαν αυτό, ένας υποστηρικτής της Άρσεναλ στην οικογενειακή κερκίδα της Νιουκάστλ, έχουν μείνει τραυματισμένοι. Ο οπαδός της Άρσεναλ ήταν ντροπή και πετούσε μπουκάλια τριγύρω».

«Αυτό δεν είναι ο κανόνας για τους οπαδούς της Νιούκαστλ, οπότε μην προσπαθήσετε να το ζωγραφίσετε ως τέτοιο. Είχα συχνά οπαδούς αντιπάλων συλλόγων να κάθονται κοντά μου, πιθανώς μια φορά τη σεζόν τα τελευταία 30 χρόνια, και δεν έχω δει ποτέ κανέναν ενοχλητικό. Συνήθως απλώς μια κουβέντα και λίγο πείραγμα».

«Το Νιουκάστλ είναι μια μοναδική μέρα εκτός έδρας για τους θαυμαστές που ταξιδεύουν, πάνω από 100 παμπ μέσα σε μισή ώρα από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Όλοι οι οπαδοί είναι ευπρόσδεκτοι, υπάρχει πάντα μια μειοψηφία που θα το χαλάσει»!

«Μπράβο στους 30 περίπου οπαδούς της Νιούκαστλ που χρειάστηκαν για να αντιμετωπίσουν τον έναν τύπο».