Μπερνάρντο Σίλβα για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Γιατί να τη φοβηθούμε; -  Δεν έχει να κάνει με το βάρος της φανέλας»

Μπερνάρντο Σίλβα και Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©Μπερνάρντο Σίλβα & Πεπ Γκουαρδιόλα/PrtScr

Μπερνάρντο Σίλβα για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Γιατί να τη φοβηθούμε; - Δεν έχει να κάνει με το βάρος της φανέλας»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:22 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 08.05.2023

Ο Μπερνάρντο Σίλβα σε δηλώσεις του μίλησε για την αναμέτρηση της Τρίτης (9/5) ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα ημιτελικά του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε στο «Έτιχαντ» κόντρα στη Λιντς με 2-1 και προσπέρασε την Άρσεναλ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 82 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από ότι η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. 

Ο Μπερνάρντο Σίλβα σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Τρίτης (9/5) ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League

Γκουαρδιόλα για Γκουντογκάν: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω προπονήσει στην καριέρα μου, είναι κορυφαίος»
PREMIER LEAGUE

16:57 - 08.05.2023

Γκουαρδιόλα για Γκουντογκάν: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω προπονήσει στην καριέρα μου, είναι κορυφαίος»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα χαρακτήρισε τον Ιλκάι Γκουντογκάν, ως έναν από τους καλύτερους παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στην προπονητική του καριέρα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός: 

«Σεβόμαστε πάρα πολύ τη Ρεάλ, αλλά δεν τη φοβόμαστε. Γιατί να τη φοβηθούμε; Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το καλό μομέντουμ που έχουμε δημιουργήσει εδώ και δυο μήνες και είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Κατέκτησαν το Champions League πέρσι και αυτό συνέβη επειδή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν έχει να κάνει με το βάρος της φανέλας. 

«Αν η Ρεάλ δεν είχε Μπενζεμά, Μόντριτς, Κρόος, Βινίσιους, δεν θα είχε πάρει τίποτα. Η φανέλα δεν αρκεί από μόνη της. Θα ήμασταν χαζοί αν δεν σεβόμασταν τη Ρεάλ. Ωστόσο, στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση, γνωρίζοντας ότι πέρσι μας απέκλεισαν υπό δύσκολες συνθήκες. Αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα».