Γκέλα για τον Άγιαξ κόντρα στη Φορτούνα του Σιόβα

Γιόσιπ Σούταλο

i

©prtscr

Γκέλα για τον Άγιαξ κόντρα στη Φορτούνα του Σιόβα

Ορέστης Καδδάς 17:35 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 03.09.2023

Ο Άγιαξ έμεινε στο 0-0 με την Φορτούνα Σιτάρντ και προβλημάτισε για ένα ακόμα παιχνίδια. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιξε ο Δημήτρης Σιόβας.

Ο προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Άγιαξ, προβλημάτισε για ένα ακόμα παιχνίδι στο ολλανδίκό πρωτάθλημα μένοντας στο 0-0 με τη Φορτούνα Σιτάρντ. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αγωνίστηκε ο Δημήτρης Σιόβας. Ο Άγιαξ μετά από τρεις αγωνιστικές (έχει παιχνίδι λιγότερο), μένοντας στους 5 βαθμούς και στην 11η θέση.

Η Φορτούνα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 10', αλλά ο Νόσλιν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο, αυτός που τελικά θα μπορούσε να είχε χαρεί στο τέλος του ημιχρόνου ήταν η ομάδα του Άμστερνταμ, καθώς ο Μπράιαν Μπρόμπι σκόραρε στις καιυστερήσεις αλλά είδε το γκολ να ακυρώνεται για offside.

Αρχηγός για τον «Αίαντα» ήταν ο Σούταλο στο ντεμπούτο του τον οποίο θα βρει και πάλι απέναντί της η ΑΕΚ, μετά τα παιχνίδια με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πρώτο παιχνίδι και για τον Τσούμπα Άκποπ, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να μπενει αλλαγή στο 62'.

Το αισιόδοξο για τον Μόρις Στάιν είναι πως ο μέσος όρος της ομάδα του ήταν μόλις 21,7 χρόνια και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, προκειμένου να βγει μια ακόμα «χρυσή φουρνία» για τους Ολλανδούς.

Άγιαξ (Μόρις Στάιν): Γκόρτερ, Σούταλο, Χάτο, Ρενς (62' Γκάι), Άβιλα, Ταχίροβιτς (72' Τέιλορ), Φαν ντεν Μπούμεν, Κάρλος Φορμπς (72' Γκοντς), Χλίνσον, Μικαουτάτζε, Μπρόμπι (63' Άκπομ)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Eredivisie

Το πρόγραμμα της επόμενης (5ης) αγωνιστικής