Νέο γκολ από τον Φούντα, βασικός ο Πιζάρο (vid)

Ταξιάρχης Φούντας

i

©SS Twitter

Νέο γκολ από τον Φούντα, βασικός ο Πιζάρο (vid)

Κώστας Τόπας 08:41 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 09.07.2023

Ο Ταξιάρχης Φούντας συνεχίζει να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο MLS. Αυτή τη φορά κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι του Ροδόλφο Πιζάρο.

Ο Ταξιάρχης Φούντας σκόραρε και πάλι με τη φανέλα DC United στο 2-2 απέναντι στην Ίντερ Μαϊάμι. Συγκεκριμένα, στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε το 1-1 για την ομάδα του, έξι λεπτά μετά το γκολ του Κρεμάσι, ενώ στο 77’ συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Ρομπέρτα να κάνει το 2-2, έπειτα από γκολ του Άλεν νωρίτερα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φούντας αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης, μετρώντας πλέον έξι γκολ φέτος στο αμερικανικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι, ο Ροδόλφο Πιζάρο, ο οποίος απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, ξεκίνησε στο βασικό σχήμα κι έγινε αλλαγή στο 64', έχοντας θετική παρουσία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μεξικό, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα μείνει ελεύθερος, καθώς με την έλευση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι θα χάσει τη θέση του στα πλάνα της ομάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με μεξικανικό δημοσίευμα όπως αυτό του «esto.com», η Ίντερ αναμένεται άμεσα να αφήσει ελεύθερο τον Πιζάρο. Και αν αυτό συμβεί, το μεξικανικό ρεπορτάζ αναφέρει πως «η ΑΕΚ του Αλμέιδα θα είναι πιθανότατα ο επόμενος σταθμός του Μεξικανού, καθώς δεν προχωράει η πιθανότητα επιστροφής του στην Τσίβας».