«Φουντώνει» στις ΗΠΑ η φημολογία πως ο Κικάνοβιτς έρχεται στην ΑΕΚ με 1,8 εκατ. ευρώ

«Φουντώνει» στις ΗΠΑ η φημολογία πως ο Κικάνοβιτς έρχεται στην ΑΕΚ με 1,8 εκατ. ευρώ

Κώστας Τσίλης 19:03 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 03.01.2023

Ακόμα περισσότερο νερό στον μύλο της φημολογίας περί μεταγραφής του Κικάνοβιτς στην ΑΕΚ ρίχνουν οι Αμερικανοί, με «τιτίβισμα» για συμφωνία στα 1,8 εκατ. ευρώ - Καμία επιβεβαίωση από την Ένωση.

Επιμένουν και «φουντώνουν» οι Αμερικανοί την φημολογία για επικείμενη μεταγραφή του Μπένζαμιν Κικάνοβιτς στην ΑΕΚ, μέσα στον Γενάρη. Αυτή την φορά υπάρχει «τιτίβισμα» του δημοσιογράφου Φάβιαν Ρένκελ, σύμφωνα με το οποίο ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός κλείνει στην ΑΕΚ με δυο εκατομμύρια δολάρια. Περίπου δηλαδή στο 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι ένα «τίτιβισμα» που έρχεται επί της ουσίας να ρίξει ακόμα περισσότερο νερό στον μύλο της φημολογίας που έχει αναπτυχθεί τόσο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όσο και στην Βοσνία, πως η υπόθεση Κικάνοβιτς κλείνει άμεσα. Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει μπαράζ δημοσιευμάτων και στις ΗΠΑ, αλλά και στην Βοσνία. 

Από την ΑΕΚ δεν υπάρχει απολύτως καμία επιβεβαίωση για καμία εξέλιξη στην υπόθεση του Κικάνοβιτς. Πολύ περισσότερο για συμφωνία στα ποσά που λένε οι Αμερικανοί. Έτσι κι αλλιώς η σημερινή είναι μέρα στην οποία άπαντες στον οργανισμό της ΑΕΚ είναι απολύτως αφοσιωμένοι στο ματς με τον ΠΑΣ.