Νέα γκέλα για την Μπάγερν και ευκαιρία για τη Λεβερκούζεν να... ξεφύγει
i

©PrtScr

Νέα γκέλα για την Μπάγερν και ευκαιρία για τη Λεβερκούζεν να... ξεφύγει

Στέλιος Βαρδάκης 23:38 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 01.03.2024

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Φράιμπουργκ η Μπάγερν Μονάχου που έμεινε στην ισοπαλία (2-2) και έδωσε την ευκαιρία στην Λεβερκούζεν να ξεφύγει τελείως στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σκορ, θέαμα και... γκολάρες είχε το ματς της Φράιμπουργκ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την 24η αγωνιστική της Bundesliga, στην έδρα της πρώτης. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Μπάγερν κατάφερε να κάνει την ανατροπή όμως η Φράιμπουργκ με γκολ προς το τέλος του αγώνα και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Σε πολύ δύσκολη θέση οι Βαυαροί πλέον που δίνουν την ευκαιρία στην Λεβερκούζεν να ξεφύγει εντελώς στην βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12’ με τον Γκίντερ να πιάνει ένα άπιαστο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Νόιερ. Είχε προηγηθεί δευτερόλεπτα νωρίτερα φάση διαρκείας για τη Φράιμπουργκ με τον Νόιερ αρχικά και στην συνέχεια το δοκάρι να της στερούν το γκολ.

Την απάντηση στο γκολ αυτό η Μπάγερν τη βρήκε στο 35’. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Τελ που με ένα υπέροχο σουτ από το όριο της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το σκορ.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια με σκορ 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Τόμας Τούχελ κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο 75’. Ο Μουσιάλα πήρε την μπάλα από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και με μία προσωπική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και αν και σούταρε από πλάγια θέση κατάφερε να σκοράρει και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Παρόλα αυτά η Φράιμπουργκ δεν το παράτησε το ματς και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 87’ με τον Χέλερ να πιάνει ένα τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή και να αφήνει… άγαλμα τον Νόιερ και να κάνει το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στην 2η θέση πλέον η Μπάγερν με 54 βαθμούς και μένει πολύ πίσω στην μάχη του τίτλου. Στην 9η η Φράιμπουργκ με 30 βαθμούς που κυνηγάει μία θέση που θα της δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δείτε τα αποτελέσματα και τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

Η επόμενη αγωνιστική: