«Όχι» της Μπαρτσελόνα σε Μπάγερν για Αραούχο - Ενδιαφέρον της Ίντερ Μαϊάμι για τον Σέρζι Ρομπέρτο
i

© PrtScr/Intime

«Όχι» της Μπαρτσελόνα σε Μπάγερν για Αραούχο - Ενδιαφέρον της Ίντερ Μαϊάμι για τον Σέρζι Ρομπέρτο

Γιάννης Λιβανός 13:06 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 01.03.2024

Η Μπαρτσελόνα φέρεται πως απέρριψε μεγάλη πρόταση της Μπάγερν Μονάχου για τον Ρόναλντ Αραούχο στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Την ίδια ώρα η Ίντερ Μαϊάμι φαίνεται πως θέλει να αποκτήσει τον αρχηγό των «μπλαουγκράνα», Σέρζι Ρομπέρτο.

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως έχει βάλει για τα καλά «στο μάτι» τον Ρόναλντ Αραούχο της Μπαρτσελόνα! Μάλιστα οι Βαυαροί φημολογείται πως «χτύπησαν την πόρτα» των Καταλανών στο πρόσφατο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, καταθέτοντας μια άκρως δελεαστική και συνάμα μεγάλου ύψους πρόταση, προκειμένου να αποκτήσουν τον Ουρουγουανό στόπερ.

Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως απάντησαν αρνητικά στον γερμανικό σύλλογο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», η Μπάγερν κατέθεσε στην Μπαρτσελόνα πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ και άλλα 20 με τη μορφή μπόνους. Η πρόταση αυτή δεν ικανοποίησε ωστόσο την ομάδα του Τσάβι και απορρίφθηκε.

Παρολ΄αυτά η Μπάγερν δείχνει να...καίγεται να αποκτήσει τον Αραούχο και γι΄αυτό έκανε και δεύτερη πρόταση στην Μπαρτσελόνα. Αυτή περιλάμβανε 80 εκατομμύρια ευρώ και 10 εκατομμύρια υπό τη μορφή μπόνους, με τους Καταλανούς να λένε και πάλι «όχι».

Με τον τρόπο αυτό οι «μπλαουγκράνα» φανέρωσαν το πόσο πολύ εκτιμούν και υπολογίζουν τον Αραούχο, ο οποίος αποτελεί μέλος της ισπανικής ομάδας από το 2019, καταγράφοντας από τότε 141 εμφανίσεις, ενώ από φέτος όταν λείπουν οι Ρομπέρτο και Τερ Στέγκεν, ο Ουρουγουανός στόπερ φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το γεγονός πως ο Αραούχο αποτελεί διακαή πόθο της Μπάγερν φαίνεται από το ότι στις διαπραγματεύσεις συμμετείχε ενεργά και ο Τούχελ, με σκοπό να τον μεταπείσει να φτιάξει βαλίτσες... για Μόναχο, χωρίς όμως η προσπάθεια αυτή του Γερμανού κόουτς να ευοδωθεί.

Η Μπαρτσελόνα μάλιστα για να έχει τα νώτα της φυλαγμένα, θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αραούχο, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

Άλλον έναν «μπλαουγκράνα» θέλει η Ίντερ Μαϊάμι

Μια μικρή παροικία της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θέλει να δημιουργήσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Αμερική, καθώς μετά τη μεταγραφή του Μέσι και την απόκτηση των Σέρχιο Μπουσκέτς, Λουίς Σουάρες και Ζόρντι Άλμπα, ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Σέρζι Ρομπέρτο.

Ο 32χρονος Ισπανός μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και απ' ότι φαίνεται η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν δείχνει διάθεση να του προσφέρει νέο συμβόλαιο!

Κάπως έτσι ο Σέρζι Ρομπέρτο δείχνει να έχει αποφασίσει να περάσει κι εκείνος τον Ατλαντικό και να παίξει στην ομάδα του Μαϊάμι. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας «Mundo Deportivo» ο Ρομπέρτο απέρριψε δελεαστική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, για να σμίξει ξανά με τους πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα.