Η Μπαρτσελόνα θα δώσει το όνομα του Μέσι και άλλων θρύλων της στο νέο «Καμπ Νου»
i

©PrtScr

Η Μπαρτσελόνα θα δώσει το όνομα του Μέσι και άλλων θρύλων της στο νέο «Καμπ Νου»

Στέλιος Βαρδάκης 09:55 - 29.02.2024

Το όνομα του Λιονέλ Μέσι θα φιγουράρει σε μία από τις θύρες του νέου «Καμπ Νου», όπως και άλλων θρύλων της Μπαρτσελόνα όπως του Γιόχαν Κρόιφ.

Η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει να εγκαινιάσει το νέο «Καμπ Νου» τον ερχόμενο Νοέμβριο με μια κατά προσέγγιση χωρητικότητα 65.000 θεατών, συμπίπτοντας με την 125η επέτειο του συλλόγου. Πέρα από το αν θα τηρηθούν οι προθεσμίες, ο σύλλογος έχει αρχίσει να σχεδιάζει τα πάντα που σχετίζονται με τις νέες εγκαταστάσεις, οι οποίες θα έχουν κάποια νέα χαρακτηριστικά, στόχος των οποίων είναι να εκσυγχρονίσουν το γήπεδο και να του δώσουν μία νέα ταυτότητα.

Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να εγκαταλείψει το Palau Blaugrana - O λόγος και ο πιθανός προορισμός
EUROLEAGUE

10:59 - 28.02.2024

Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να εγκαταλείψει το Palau Blaugrana - O λόγος και ο πιθανός προορισμός

Λόγω αύξησης στη ζήτηση εισιτηρίων, η Μπαρτσελόνα σκέφτεται και συζητά με τα μάλη της το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει η ομάδα το Palau Blaugrana και να μεταφερθεί σε ένα γήπεδο με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Όπως το Palau Sant Jordi!

Μία από τις προτάσεις που βρίσκονται στο τραπέζι και θέλει να εφαρμόσει η Μπάρτσα όταν επαναλειτουργήσει το νέο «Καμπ Νου», είναι να δώσει σε κάθε μία από τις νέες θύρες του γηπέδου το όνομα ενός θρύλου της ομάδας.

Η ιδέα είναι ότι κάθε θύρα θα έχει το δικό της όνομα. Για παράδειγμα, το νούμερο 10 θα μπορεί να φέρει το όνομα του Λιονέλ Μέσι, ή το 14 του Γιόχαν Κρόιφ. Φυσικά, η πρόθεση είναι να μην υπάρχουν μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά και προπονητές και πρόεδροι.

Άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές που διεκδικούν με αξιώσεις να δουν και αυτοί το όνομά τους σε κάποια θύρα είναι οι Πουγιόλ, Πικέ, Ινιέστα, Τσάβι και Μπουσκέτς από τους πιο πρόσφατους ενώ το ίδιο ισχύει και για άλλους όπως οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Στόιτσκοφ, Λουίς Ενρίκε, Ράικαρντ κλπ.

Εννοείται, ότι οι ιστορικές μορφές των «μπλαουγκράνα» θα έχουν επίσης τον δικό τους χώρο.