Η πανέμορφη πρώην του Ματς Χούμελς προωθεί ημίγυμνη ένα νέο βιβλίο μαγειρικής για παιδιά (pics)
i

© PrtScr

Η πανέμορφη πρώην του Ματς Χούμελς προωθεί ημίγυμνη ένα νέο βιβλίο μαγειρικής για παιδιά (pics)

Γιάννης Λιβανός 11:39 - 28.02.2024

Η «καυτή» πρώην σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ και της Γερμανίας Ματς Χούμελς «έριξε» το Instagram, αφού παρουσίασε ένα παιδικό βιβλίο, καλύπτοντας με αυτό το στήθος της.

Η πρώην σύζυγος του Γερμανού αστέρα του ποδοσφαίρου Ματς Χούμελς προκάλεσε αίσθηση αφού πόζαρε γυμνόστηθη για να διαφημίσει ένα βιβλίο μαγειρικής για παιδιά.

Η τολμηρή φωτογραφία δείχνει την Κάθι Χούμελς στον καναπέ της με το βιβλίο συνταγών να καλύπτει το στήθος της. Μάλιστα η Κάθι κοινοποίησε το εν λόγω στιγμιότυπο στο Instagram, αλλά γρήγορα το κατέβασε μετά από τις γρήγορες αντιδράσεις των ακολούθων της.

Η Χούμελς, από το Νταχάου της Γερμανίας, έγραψε το βιβλίο μαγειρικής η ίδια πριν από τέσσερα χρόνια. Αφού πρώτα απενεργοποίησε τα σχόλια, κατέληξε να κατεβάσει εντελώς την ανάρτηση.

Η Κάθι την αντικατέστησε με ένα άλλο στιγμιότυπο που τη δείχνει πλήρως ντυμένη στον ίδιο καναπέ με το βιβλίο. Προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα μετατρέποντας τη νέα ανάρτηση, σε ένδειξη «διαμαρτυρίας» για το κακό που κάνει η ζάχαρη, γράφοντας: «Η ζάχαρη σε αρρωσταίνει! Θα είχε τραβήξει την προσοχή σας τόσο πολύ η πολυσυζητημένη και αμφιλεγόμενη φωτογραφία, αν ήμουν απλά καθισμένη στον καναπέ με μια φόρμα; Δεν νομίζω».

Η Κάθι ήταν παντρεμένη με τον 35χρονο άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Γερμανίας, Ματς Χούμελς, από το 2015 έως το 2022. Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2006 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας. Η ξανθιά καλλονή μάλιστα ανακηρύχθηκε ως η WAG (δηλαδή πανέμορφες γυναίκες-σύντροφοι αθλητών) της χρονιάς στη Γερμανία για το 2013. Το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο, ο οποίος γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2018.

Ο Ματς έχει διανύσει μια μακρά και ιστορική καριέρα στην κορυφή. Ξεκίνησε τη ζωή του στην ακαδημία νέων της Μπάγερν Μονάχου, αλλά αφού δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη ομάδα, έφυγε για να πάει στην Ντόρτμουντ το 2008, αρχικά ως δανεικός, πριν κάνει τη μετακίνηση μόνιμη ένα χρόνο αργότερα.

Πέρασε τις επόμενες επτά σεζόν στην καρδιά της άμυνας της Ντόρτμουντ, κατακτώντας back-to-back τίτλους Bundesliga το 2011 και το 2012. Το 2016 επέστρεψε στην Μπάγερν και βοήθησε τον σύλλογο να κατακτήσει επτά σημαντικούς τίτλους σε τρία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων τριών θριάμβων στην Bundesliga.

Ο Ματέο Μπερετίνι χώρισε με τη Μελίσα Σάτα επειδή εκείνη ήταν σεξομανής! (pics)
SPORT+

12:13 - 27.02.2024

Ο Ματέο Μπερετίνι χώρισε με τη Μελίσα Σάτα επειδή εκείνη ήταν σεξομανής! (pics)

Η εθισμένη στο σεξ, Μελίσα Σάτα δεν είναι πια ζευγάρι με τον φιναλίστ του Γουίμπλεντον, Ματέο Μπερετίνι. Ο τενίστας μάλιστα ήταν αυτός που επιβεβαίωσε ότι οι δύο τους έβαλαν τέλος στην «έντονη σχέση τους», όπως την χαρακτήρισε.

Το 2019 πραγματοποίησε άλλη μια στροφή επιστρέφοντας στην Ντόρτμουντ, όπου παραμένει μέχρι σήμερα. Έχει συγκεντρώσει σχεδόν 500 συμμετοχές για τον σύλλογο στις δύο περιόδους του, σκοράροντας 36 γκολ. Ο Χούμελς έχει επίσης «γράψει» 78 συμμετοχές για τη Γερμανία και ήταν μέλος της ομάδας της χώρας του που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014.