Παρών και ο Τότι στον τελικό του Europa League (vid)

Φραντσέσκο Τότι

i

©Intime

Παρών και ο Τότι στον τελικό του Europa League (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:10 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 30.05.2023

Ο πρώην πάικτης της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι θα δώσει το παρών στον τελικό του Europa League ανάμεσα στους «τζιαλορόσι» κόντρα στη Σεβίλλη.

Μία μέρα απομένει για την μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Ρόμα και της Σεβίλλης για τον τελικό του Europa League που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη. 

Οι φίλοι των δύο ομάδων έχουν κάνει ήδη αισθητή τη παρουσία τους στην ουγγρική πρωτεύουσα με τους «τζιαλορόσι» να έχουν στο πλευρό τους 15.000 οπαδούς. Μάλιστα αναμένεται να φτάσουν μέχρι το βράδυ της Τρίτης (30/5) στη Βουδαπέστη περίπου 20.000 οπαδοί της Ρόμα.  

Επίσης αρκετές εκλεκτές παρουσίες αναμένονται να φτάσουν στη Βουδαπέστη, όπου πολλοί από τους αυτούς είναι προσκεκλημένοι της ομάδας. Ανάμεσά τους θα είναι ο Φραντσέσκο Τότι, μαζί με τον γιο του Κρίστιαν και τη σύντροφο του Νοέμι

Οι υπόλοιπες εκλεκτές παρουσίες που θα παραστούν στον τελικό θα είναι η πρώην πρόεδρος της ιταλικής ομάδας Ροσέλα Σένσι και παλιοί αστέρες που αχολούνται ακόμα με τον σύλλογο όπως ο Καντέλα, ο Ριτσιτέλι, ο Κασέτι και ο Περότα

Βέβαια το παρών στις εξέδρες θα δώσει και ο δήμαρχος της Ρώμης Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι. Στον μεγάλο τελικό θα παρεβρεθεί και ο υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας, Αντρέα Αμπόντι.