«Η Φραπάρ χρειάστηκε τη βοήθεια της αστυνομίας για να φύγει από το γήπεδο»: Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια στο Παναθηναϊκός - Άρης

Oι παίκτες του Άρη και η Φραπάρ

«Η Φραπάρ χρειάστηκε τη βοήθεια της αστυνομίας για να φύγει από το γήπεδο»: Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια στο Παναθηναϊκός - Άρης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 08:54 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:00 - 29.05.2024

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ αποτελεί η Στεφανί Φραπάρ, με αφορμή τη διαιτησία της στο Παναθηναϊκός - Άρης και τα όσα ακολούθησαν στο Πανθεσσαλικό.

Η Στεφανί Φραπάρ ήταν η γυναίκα που κατόρθωσε να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το Παναθηναϊκός - Άρης. Η Γαλλίδα διαιτητής προκάλεσε την οργή των «κίτρινων» με αφορμή τις δύο κόκκινες σε Ζουλ και Νταρίντα, καθώς και για το γεγονός πως δεν άφησε χρόνο μετά τη σέντρα στο γκολ του «τριφυλλιού»

Ακολούθησε το απόλυτο χάος στο άδειο Πανθεσσαλικό! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης και οι παίκτες του συλλόγου, σε διαφορετικούς χρόνους, έκαναν «ντου» στη ρέφερι έπειτα από τη λήξη, με την ίδια να πηγαίνει εσπευσμένα στα αποδυτήρια. Εκεί ακολούθησαν νέες καταγγελίες για ένταση, με τη Φραπάρ να κάνει λόγο για ύβρις και απώθηση, στο φύλλο αγώνα.

Τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό δεν έμειναν εντός συνόρων. Αρκετά ΜΜΕ στη Γαλλία - και όχι μόνο - αναφέρθηκαν στα διαδραματιζόμενα στον Βόλο, στεκούμενα στις κόκκινες της ρέφερι και την επίθεση που δέχθηκε εκείνη.

Sport Bladet: «Ο Γερεμέγιεφ πήρε το Κύπελλο και η Φραπάρ έφυγε με αστυνομική συνοδεία».

L' Equipe: «Η Φραπάρ χρειάστηκε τη βοήθεια της αστυνομίας για να φύγει από το γήπεδο»

Football Fr: «Η Φραπάρ δέχθηκε επίθεση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας»