Τι γράφει στο φύλλο αγώνα η Φραπάρ: «Φραστική επίθεση και απώθηση»
i

© Intime

Τι γράφει στο φύλλο αγώνα η Φραπάρ: «Φραστική επίθεση και απώθηση»

Sportal newsroom 00:54 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 29.05.2024

Για φραστική επίθεση και απώθηση κάνει λόγο στο φύλλο αγώνα η Γαλλίδα ρέφερι του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, Στεφανί Φραπάρ.

Ο Παναθηναϊκός είναι Κυπελλούχος Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24, με το Τριφύλλι να επικρατεί του Άρη με 1-0. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Βαγιαννίδη να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι έντονες διαμαρτυρίες των «κίτρινων» για τη διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ.

Η Γαλλίδα ρέφερι βρέθηκε στο επίκεντρο για τις δύο κόκκινες σε Ζουλ και Νταρίντα, οι οποίοι αποβλήθηκαν μέσα σε διάστημα έξι λεπτών. Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες των «κίτρινων» έκαναν «ντου» στη διαιτητή, ενώ λίγο αργότερα την κυνήγησε ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καρυπίδης, μέχρι τα αποδυτήρια.

Οι παίκτες του Άρη παρέλαβαν τα μετάλλια μετά την απονομή για να γλιτώσουν την τιμωρία

Οι παίκτες του Άρη παρέλαβαν τα μετάλλια μετά την απονομή για να γλιτώσουν την τιμωρία

Παρότι δεν πήγαν να παραλάβουν τα μετάλλια τους οι παίκτες του Άρη στην απονομή σε ένδειξη διαμαρτυρίας, τελικά τα πήραν λίγη ώρα μετά, προκειμένου να αποφύγουν την τιμωρία.

Μετά από αυτό το επεισοδιακό φινάλε, αυτό που είχε μεγάλη σημασία ήταν το τι θα γράψει στο φύλλο αγώνα η Γαλλίδα ρέφερι, ώστε να φανεί αν θα υπάρξουν ποινές και ποιες θα είναι αυτές για τον Άρη η/και τους ανθρώπους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φραπάρ στο φύλλο αγώνα κάνει λόγο για φραστική επίθεση και απώθηση και όχι κάτι πιο βαρύ. Όμως θα γνωρίζουμε περισσότερα τις επόμενες ώρες...