Φρέιρε: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου - Θα μιλήσω με τον Μίτσελ»
i

© Intime

Φρέιρε: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου - Θα μιλήσω με τον Μίτσελ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:40 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 23.07.2023

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Νικολάς Φρέιρε, ο οποίος αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Στην Ελλάδα έφτασε ο Νικολάς Φρέιρε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος θα αποτελέσει παίκτης των Πειραιωτών για τον επόμενο χρόνο, με την Πούμας να τον παραχωρεί με μορφή δανεισμού.

Ο ίδιος προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας ότι: «Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευγνωμονώ τον Ολυμπιακό που μου άνοιξε την πόρτα του και πάμε δυνατά για κάτι όμορφο». Αναφορικά με το ποιο είναι το μήνυμα του στον κόσμο του Ολυμπιακού ο ίδιος υποστήριξε: «Θα δώσω τα πάντα. Θα δουν από εμένα απόλυτη αφοσίωση όπως πάντα».

Τέλος σε ερώτηση για το εάν μίλησε με τον Μίτσελ, τον οποίο είχε προπονητή στο Μεξικό, τόνισε: «Δεν μίλησα γιατί όλα έγιναν γρήγορα. Είχα περάσει μαζί του μια ωραία σεζόν στο Μεξικό. Με το που ολοκληρωθούν όλα θα μιλήσω μαζί του»

Η άφιξη Φρέιρε στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Νικολάς Φρέιρε, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος αμυντικός θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, μετά τους Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι.

«Μέσα» και για τα φιλικά ο Φρέιρε…
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:25 - 23.07.2023

«Μέσα» και για τα φιλικά ο Φρέιρε…

Ο Μαρτίνεθ «καίγεται» για να βάλει τον Φρέιρε με την ομάδα και ο χρόνος τον πιέζει. Ο Αργεντίνος στόπερ θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς - Αρκετές πιθανότητες για να αγωνιστεί απέναντι στα «καναρίνια».

Το αεροπλάνο του Αργεντίνου προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά τις 21:00 και εκεί τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών. Πλέον, αυτό που απομένει είναι ο ποδοσφαιριστής να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

  • Ο Νικολάς Φρέιρε