Επίσημο: Στη Γαλατασαράι ο Μπακαμπού
i

© SS Twitter

Επίσημο: Στη Γαλατασαράι ο Μπακαμπού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:44 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 23.07.2023

Ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι είναι και επίσημα ο Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον Κονγκολέζο άσο να ανακοινώνεται από τη τουρκική ομάδα.

Το σήριαλ «Μπακαμπού» έλαβε και επίσημα τέλος. Ο Κονγκολέζος επιθετικός αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Γαλατασαράι, με την ομάδα της Τουρκίας να ανακοινώνει τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού

«Επετεύχθη συμφωνία με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σεντρίκ Μπακαμπού και την ομάδα του Αλ Νασρ για τη μεταγραφή του παίκτη. Το ποσό μεταγραφής που θα καταβληθεί στον πρώην σύλλογο του παίκτη, είναι 700.000 ευρώ.

Με τον ποδοσφαιριστή υπεγράφη συμβόλαιο για 2 σεζόν, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2023-2024. Αντίστοιχα, ο παίκτης θα πληρωθεί καθαρή αμοιβή 1.500.000 ευρώ για κάθε σεζόν», ανέφερε η ανακοίνωση των πρωταθλητών Τουρκίας για την μεταγραφή.

Πήγε στην Αλ Νασρ και έφυγε αμέσως ο Μπακαμπού

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ, όμως ο 32χρονος δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο με τους Άραβες. Η οικογένεια του παίκτη φέρεται πως δεν ήθελε να μείνει στο Κατάρ κι έτσι ο έμπειρος επιθετικός έψαξε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός τελικά ήταν η Γαλατασαράι, με την οποία - όπως μετέδιδαν Μέσα από την Τουρκία - συμφώνησε σχεδόν άμεσα.

Ο 32χρονος επιθετικός σημείωσε 18 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων».