Μετά τον Μπακαμπού έκανε το «μπαμ» και με Ζαχά η Γαλατασαράι!
i

© Photo by James Williamson - AMA/Getty Images

Μετά τον Μπακαμπού έκανε το «μπαμ» και με Ζαχά η Γαλατασαράι!

Δημήτρης Χούπης 19:29 - 23.07.2023

Την ώρα που είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της μεταγραφής του Σεντρίκ Μπακαμπού, η Γαλατασαράι «έκλεισε» και τον Βιλφρίντ Ζαχά.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (22/7) στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να υπογράψει τη συμφωνία του με τη Γαλατασαράι.

Ο 32χρονος Κονγκολέζος επιθετικός έμεινε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τους «ερυθρόλευκους» και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όμως τα πράγματα εκεί δεν κύλησαν όπως ενδεχομένως θα ήθελε ο Μπακαμπού, καθώς αντιμετώπιζε οικογενειακά ζήτημα και για το λόγο αυτό αποχώρησε από την Αλ Νασρ, λίγες ώρες μετά την μεταγραφή του.

Έτσι, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Τουρκίας, που πέρα από την εν λόγω μεταγραφή, προχωρούν και σε μια ακόμη εξίσου σπουδαία κίνηση, αφού τα βρήκαν οριστικά με τον Βιλφρίντ Ζαχά, ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Κρίσταλ Πάλας.

Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές σε συμβόλαιο για τρία χρόνια, κάτι το οποίο θα γίνει μετά τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Ιβοριανός επιθετικός ήταν παίκτης της Πάλας από το 2014 και πραγματοποίησε με τη φανέλα της 458 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 90 γκολ, ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε 7 γκολ σε 28 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.