«Μέσα» και για τα φιλικά ο Φρέιρε…

Νικολάς Φρέιρε

i

© Intime

«Μέσα» και για τα φιλικά ο Φρέιρε…

Ο Μαρτίνεθ «καίγεται» για να βάλει τον Φρέιρε με την ομάδα και ο χρόνος τον πιέζει. Ο Αργεντίνος στόπερ θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς - Αρκετές πιθανότητες για να αγωνιστεί απέναντι στα «καναρίνια».

Ο Ολυμπιακός καταστάλαξε στον στόπερ του, με τον Φρέιρε από την Πούμας να είναι αυτός που θα κληθεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πάρει τη φανέλα του βασικού. Ο Μαρτίνεθ στο διάστημα της προετοιμασίας στην Αυστρία, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την ανασταλτική λειτουργία. 

«Φώναξε» η εικόνα άλλωστε σε αρκετές στιγμές, με την πρόθεση του Ολυμπιακού και την εισήγηση Κορδόν και Μαρτίνεθ πάντως, να είναι γνωστή. Απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Γι’ αυτό άλλωστε δεν παρέμεινε ο Παπασταθόπουλος, γι’ αυτό δεν πήγε στην προετοιμασία ο Σισέ. Είναι ειλημμένη η απόφαση. 

Με το «καλημέρα» στη δράση ο Φρέιρε

Μέσα στη Δευτέρα, ο Φρέιρε θα ολοκληρώσει τα τυπικά, με τις εργομετρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Στόχος του Μαρτίνεθ, είναι να τον πάρει μαζί με την ομάδα στο ταξίδι που θα γίνει σε Σκωτία και Αγγλία. Και αν για το ματς με τους Ρέιντζερς (Τετάρτη 26/7) φαίνεται απίθανο να τον βάλει χωρίς προπόνηση, δεν θα ήταν έκπληξη να τον δούμε με τη Νόριτς (στις 29/7). 

Ο Μαρτίνεθ «καίγεται», θέλει να βάλει τον Φρέιρε άμεσα στα πλάνα του. Μπορεί τα προκριματικά να είναι πιο πίσω, στις 10 Αυγούστου, αλλά ο στόχος είναι ξεκάθαρος για τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού. Η ένταξη του Αργεντίνου στόπερ αμεσότατα στην εντεκάδα, με στόχο να φέρει και έναν άλλον… αέρα.

Νικολάς Φρέιρε: Από τα χέρια του Φαν'τ Σχιπ σε αυτά του Μίτσελ και από την ραψωδία κόντρα στον Πινέδα, στα ερυθρόλευκα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:15 - 23.07.2023

Νικολάς Φρέιρε: Από τα χέρια του Φαν'τ Σχιπ σε αυτά του Μίτσελ και από την ραψωδία κόντρα στον Πινέδα, στα ερυθρόλευκα

Ο Νικολάς Φρέιρε είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Το προφίλ του Αργεντίνου στόπερ, το ενδιαφέρον από Ρόμα και Μάντσεστερ Σίτι και η σχέση του με Μίτσελ και Ιτούρμπε.

Μαζί και τα στοιχεία του αρχηγού που τον συνοδεύουν, καθώς δεν είναι μια απλή… παρουσία μέσα στο γήπεδο. Είναι δυναμικός, θα βάλει τη δική του σφραγίδα στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, γι’ αυτό άλλωστε επιλέχθηκε από τον Κορδόν και τον Μαρτίνεθ. Και είναι βασικό να ξέρει και ο ίδιος, ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, για μια ομάδα που πέρσι δοκιμάστηκε πολύ, τόσο με προπονητές, όσο και με παίκτες…