Ο Μπάρτρα συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό αλλά επιστρέφει στη Ρεάλ Μπέτις

Φορτούνης - Μπάρτρα

i

©Intime

Ο Μπάρτρα συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό αλλά επιστρέφει στη Ρεάλ Μπέτις

Κώστας Τσιακλής 12:21 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 23.07.2023

Ο Μαρκ Μπάρτρα ήταν ένα από τα ονόματα που συνδέθηκαν με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τελικά θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μπέτις.

Ο Μαρκ Μπάρτρα ήταν ένας από τους παίκτες που συνδέθηκαν με μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός σύμφωνα με έγκυρο Πορτογάλο δημοσιογράφο θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μπέτις και θα υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν συνεχίζεται στον Ολυμπιακό και διάφορα ονόματα έχουν παρελάσει από τα ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων». Ένα από αυτά είναι και του Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Ισπανός εδώ και λίγες μέρες είναι ελεύθερος ωστόσο δεν θα έρθει στην Ελλάδα αφού όπως αναφέρει ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Πέδρο Αλμέιδα, θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μπέτις, στην οποία είχε αγωνιστεί από το 2018 μέχρι το 2022. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Ο Μπάρτρα είναι ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικό αφού αγωνίστηκε σε σπουδαίες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ντόρτμουντ, η Ρεάλ Μπέτις και η Τραμπζονσπόρ. Τις περισσότερες εμφανίσεις τις έχει με την ομάδα στην οποία θα επιστρέψει. Συγκεκριμένα με τους Ανδαλουσιανούς μετράει 146 συμμετοχές και έχει απολογισμό επτά γκολ και δύο ασίστ. Επίσης έχει κατακτήσει ένα κύπελλο τη σεζόν 2021-2022.

Στις 21:05 ο Φρέιρε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Την ίδια ώρα πάντως ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανακοινώσει το τρίτο του μεταγραφικό απόκτημα, με τον Νικολάς Φρέιρε να συμφωνεί σε όλα με τους Πειραιώτες. Όπως αναφέρουν τα μέσα από το Μεξικό, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός είπε το «ναι» στους «ερυθρόλευκους» και το ταξίδι του στην Ελλάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (23/7,21:05).

Tην είδηση είχε κάνει γνωστή ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Σέσαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος φέρεται να αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία με την Πούμας και ότι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024.

Ο Φρέιρε μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Αρχεντίνος Τζούνιορς (Αργεντινή), Τόρκε (Ουρουγουάη), Τσβόλε (Ολλανδία), Παλμέιρας (Βραζιλία) και Κίτο (Εκουαδόρ). Ο ίδιος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια, αφού το 2018 αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη Γηραιά Ήπειρο.