Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο η Γιουνάιτεντ ζήτησε να μην μετρήσει το πρώτο γκολ της Γαλατασαράι (vid)

Χακίμ Ζίγιες

i

PrtScr

Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο η Γιουνάιτεντ ζήτησε να μην μετρήσει το πρώτο γκολ της Γαλατασαράι (vid)

Κώστας Τόπας 08:34 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 30.11.2023

Σύμφωνα με το «beIN Sports» το πρώτο γκολ του Χακίμ Ζίγιες δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς η απόσταση μεταξύ του τείχους και του Μαροκινού δεν ήταν ένα μέτρο.

Γαλατασαράι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες 3-3, με την ομάδα του Τεν Χαχ να μη μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε σε δύο περιπτώσεις. Πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» θα παίξουν «τελικό» πρόκρισης κόντρα στη Μπάγερν την τελευταία αγωνιστική.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 11', έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, με τον Μπρούνο Φερνάντες να σερβίρει στον Γκαρνάτσο, ο οποίος με τρομερό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Το 2-0 ήρθε έπειτα από καταπληκτικό μακρινό σουτ του Μπρούνο Φερνάντες στο 18', ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ με την εκτέλεση φάουλ του Χακίμ Ζίγιες και τη νέα «γκάφα» του Αντρέ Ονάνα.

Ωστόσο, το γκολ του Μαροκινού δεν έπρεπε να μετρήσει, σύμφωνα με το «beIN Sports», που υποστηρίζει ότι εάν τρεις ή περισσότεροι αμυνόμενοι παίκτες σχηματίσουν τείχος, όλοι οι επιτιθέμενοι πρέπει να παραμείνουν τουλάχιστον ένα μέτρο από το τείχος μέχρι να εκτελεστεί το φάουλ. Η Γαλατασαράι είχε δύο παίκτες γύρω από το τείχος και φέρεται να στέκονταν μόλις 61 εκατοστά μακριά, πράγμα που σημαίνει ότι το γκολ του Ζίγιες έπρεπε να ακυρωθεί.