H Γαλατάσαραϊ μετάνιωσε για τη μεταγραφή του Σεντρίκ Μπακαμπού

H Γαλατάσαραϊ μετάνιωσε για τη μεταγραφή του Σεντρίκ Μπακαμπού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:10 - 29.09.2023

Μπορεί το καλοκαίρι να υπήρξε ενθουσιασμός στις τάξεις της Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπού, ωστόσο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά δύο μήνες αργότερα.

Η Γαλατάσαραϊ ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι που μας πέρασε, αφού πρόσθεσε στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Ικάρντι, ο Ζίγιες και ο Ζαχά. Μία μεταγραφή που προκάλεσε, επίσης, συζήτηση ήταν εκείνη του Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να αποτελεί σημαντική ενίσχυση.

Για να ειπωθεί το «ναι» από τον Κονγκολέζο στους Τούρκους, ήρθαν τα πάνω-κάτω. Mετά την αποχώρηση του από τους Πειραιώτες, ο 32χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ, στην οποία ήταν έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του. Ωστόσο, η οικογένειά του δεν ήθελε να μείνει σε χώρα της Μέσης Ανατολής και έτσι ο ίδιος έφυγε κακήν-κακώς από τον σύλλογο με τον οποίο υπέγραψε.

Αμέσως μετά μετακόμισε στην Τουρκία και οι φίλοι της ομάδας ενθουσιάστηκαν με την άφιξή του. Δύο μήνες αργότερα η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί μία απογοήτευση για τη Γαλατάσαραϊ, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν είναι ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες του. 

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η «Aksam» σε ρεπορτάζ της, ο επιθετικός δεν μπορούσε να συνεισφέρει ούτε με γκολ, ούτε με ασίστ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να «κοπεί» από τις επιλογές του Οκάν Μπουρούκ Κάπως έτσι, το μέλλον του Κονγκολέζου παίκτη στους «κιτρινόκόκκινους» έχει ήδη αρχίσει να συζητείται, με την ομάδα να σκέφτεται την παραχώρησή του.