Η Γαλατασαράι συμφώνησε με τη Ρόμα για Τζανιόλο!
i

Νικολό Τζιανόλο/©Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images/Ideal Images/Ideal Images

Η Γαλατασαράι συμφώνησε με τη Ρόμα για Τζανιόλο!

Sportal newsroom 13:20 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 07.02.2023

Στην Τουρκία, με τη φανέλα της Γαλατασαράι, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολό Τζανιόλο, μιας και η «τσιμ μπομ» συμφώνησε με τη Ρόμα για την απόκτησή του.

Έπειτα από αρκετά… επεισόδια το σίριαλ της αποχώρησης του Νικολό Τζανιόλο από τη Ρόμα φτάνει στο τέλους. Και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο επόμενος προορισμός στην καριέρα του Ιταλού επιθετικού θα είναι το πρωτάθλημα της Τουρκίας και η Γαλατασαράι.

Έχοντας ζητήσει από τους Ρωμαίους να αποχωρήσει από τον σύλλογο κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, υπήρξαν αρκετοί υποψήφιοι «μνηστήρες» για τον Τζανιόλο, με σημαντικότερους τη Μίλαν και την Μπόρνμουθ. Αμφότερες, όμως, για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν το deal, με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση η Γαλατασαράι.

Όπως αναφέρουμε δημοσιεύματα, ο τουρκικός σύλλογος συμφώνησε να καταβάλει στη Ρόμα το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ -συν μπόνους- για την αγορά του 23χρονου παίκτη, αν και αρχικά γινόταν κουβέντα για δανεισμό του.

O Τζανιόλο μέσα στην ημέρα αναμένεται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και σε περίπτωση που δεν υπάρξουν απρόοπτα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια ως το 2027. Αυτό θα περιλαμβάνει και ρήτρα αποδέσμευσης που υπολογίζεται πως θα βρίσκεται περίπου στα 35 εκατομμύρια ευρώ.