Η μητέρα του Τζανιόλο ξεσπά στα social media μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Ιταλός παίκτης της Ρόμα (pic)
i

Φρανσέσκα Κόστα/ printscreen @frac77

Η μητέρα του Τζανιόλο ξεσπά στα social media μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Ιταλός παίκτης της Ρόμα (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:34 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 30.01.2023

Η κατάσταση ξέφυγε στην υπόθεση του Νικολό Τζανιόλο και η μητέρα του Ιταλού μέσου της Ρόμα ξέσπασε μέσω των social media.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Ρώμη. Οπαδοί της Ρόμα έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Νικολό Τζανιόλο και δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Οι ultras των «τζιαλορόσι» κρέμασαν πανό εναντίον του Ιταλού μέσου στο Κολοσσαίο, το οποίο έγραφε: «Τζανιόλο προδότη και σκ***α χωρίς τιμή». Αυτό συνέβη πριν το ματς της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο με την Νάπολι χθες βράδυ (29/1)

Μετά το «ντέρμπι του ήλιου», στο οποίο αναδείχθηκαν νικητές οι «παρτενοπέι» (2-1), 15 περίπου οπαδοί της Ρόμα πήγαν έξω από το σπίτι του. Οι ultras φώναζαν συνθήματα εναντίον του, του ζήτησαν να φύγει και τον απείλησαν, ακόμα και με θάνατο. Μετά από παρέμβαση της αστυνομίας οι οπαδοί έφυγαν από το σπίτι του ποδοσφαιριστή. 

Το περιστατικό αυτό έκανε έξω φρενών τη μητέρα του Τζανιόλο, Φρανσέσκα Κόστα. Η 44χρονη γυναίκα θέλησε να υπερασπιστεί τον γιο της αλλά και τον εαυτό της μετά την κριτική και την επίθεση που δέχονται. 

«Το να έχω προκαλέσει όλο αυτό το μίσος μου φαίνεται λίγο υπερβολικό», σχολίασε η Φρανσέσκα, η οποία έχει περισσότερους από 412.000 ακόλουθους στο Instagram, τα προσβλητικά γκράφιτι εναντίον της και του γιου της. 

/printscreen