Οι Έλληνες οπαδοί στο Stade de France (gallery)

Οι Έλληνες οπαδοί έξω από το Stade de France

i

©intime

Οι Έλληνες οπαδοί στο Stade de France (gallery)

Δημήτρης Χούπης 21:36 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 19.06.2023

Η Ελλάδα φιλοξενείται από τη Γαλλία για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro και οι Έλληνες οπαδοί έχουν αρχίσει να μαζεύονται στο Stade de France.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Ελλάδα με τη Γαλλία έχει ξεκινήσει. Η Εθνική φιλοξενείται από τους «τρικολόρ» στο Stade de France για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024

Στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στη φιναλίστ του Μουντιάλ, που θα τη φέρει σε ευνοϊκή θέση για τη συνέχεια. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έρχεται από δύο νίκες απέναντι σε Γιβραλτάρ και Ιρλανδία, όντας στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς. Από την άλλη η Γαλλία είναι μόνη πρώτη έχοντας το απόλυτο 3/3 και με νίκη θα πάρει μεγάλο προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου. 

Το Stade de France λοιπόν θα είναι sold out, όπου περίπου 80.000 οπαδοί θα δουν από κοντά τον αγώνα. Μεταξύ αυτών θα είναι και περίπου 800 Έλληνες, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι από την Ελλάδα και τις γύρω χώρες για να δουν την προσπάθεια των παικτών του Γκουστάβο Πογέτ

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Κονατέ, Τεό Ερνάντεζ, Γκριεζμάν, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Κομάν, Μουανί, Εμπαπέ.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας, Γιακουμάκης.