Η ενδεκάδα της Γαλλίας κόντρα στην Ελλάδα

Ντιντιέ Ντεσάν

i

©Intime

Η ενδεκάδα της Γαλλίας κόντρα στην Ελλάδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:19 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 19.06.2023

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιντιέ Ντεσάν για το ματς της Γαλλίας απέναντι στην Εθνική Ελλάδας.

Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται στο «Stade De France» από την Γαλλία στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. 

Στόχος για τη «γαλανόλευκη» το θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στην τελική φάση της διοργάνωσης. 

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της, προκειμένου να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. 

Ο Γάλλος προπονητής επέλεξε τον Μενιάν κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Ουπαμεκανό και ο Ιμπραϊμά Κονατέ. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται αριστερά ο Τεό Ερναντέζ και ο Κουντέ δεξιά. 

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Εντουαρντό Καμαβινγκά, Ορελιέν Τσουαμενί και Αντουάν Γκριεζμάν. Αριστερά στην επίθεση θα βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ, δεξιά ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, ενώ η έκπληξη είναι στην κορυφή της επίθεσης όπου δεν ξεκινάει ο Ολιβιέ Ζιρού, αλλά ο φορ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Κολό Μουανί.

Μυθικά λεφτά από την UEFA: Πόσα εκατομμύρια μοιράστηκαν στις 4 πρώτες ομάδες του Nations League
NATIONS LEAGUE

11:27 - 19.06.2023

Μυθικά λεφτά από την UEFA: Πόσα εκατομμύρια μοιράστηκαν στις 4 πρώτες ομάδες του Nations League

Μπορεί μόνο η Ισπανία που σήκωσε την κούπα να εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική φάση του Euro μέσω του Nations League, όμως και οι 4 πρώτες ομάδες πήραν... χρυσάφι από την πορεία τους στη διοργάνωση.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ντιντιέ Ντεσάν για το ματς της Γαλλίας με την Ελλάδα: Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Κονατέ, Τεό Ερνάντεζ, Γκριεζμάν, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Κομάν, Μουανί, Εμπαπέ. 

Δείτε τη διάταξη: