Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία

Γκουστάβο Πογέτ

i

©Intime

Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:36 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 19.06.2023

Την ενδεκάδα της Ελλάδας για το ματς κόντρα στην Γαλλία γνωστοποίησε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Η Ελλάδα φιλοξενείται από τη Γαλλία στο «Stade De France» (19/6, 21:45) έχοντας στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί της. 

Ο προπονητής της «γαλανόλευκης» Γκουστάβο Πογέτ γνωστοποίησε το αρχικό του σχήμα και αυτό περιλαμβάνει τη γνωστή «συνταγή» του Ουρουγουανού.

Οι επιλογές του Πογέτ

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, έχοντας ως προωθημένους τους Παντελή Χατζηδιάκο και Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται ο Κώστας Τσιμίκας από τα αριστερά και ο Τζορτζ Μπάλντοκ από τα δεξιά. 

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος και Μανώλης Σιώπης θα αποτελούν τους παίκτες που θα την συνθέτουν, έχοντας μπροστά τους τους Γιώργο Μασούρα και Τάσο Μπακασέτα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Γκουστάβο Πογέτ για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Γαλλία: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας, Γιακουμάκης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Ρέτσος, Παπανικολάου, Κουλιεράκης, Φούντας, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Μπουχαλάκης, Πέλκας, Λημνιός, Δουβίκας, Παυλίδης.