Ισοπαλία 1-1 για Γάνδη και Γουέστ Χαμ και οι διαφορές τους θα λυθούν στο Λονδίνο
i

©print screen

Ισοπαλία 1-1 για Γάνδη και Γουέστ Χαμ και οι διαφορές τους θα λυθούν στο Λονδίνο

Sportal newsroom 21:50 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 13.04.2023

Γάνδη και Γουέστ Χαμ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στον πρώτο προημιτελικό του Conference League και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Λονδίνου.

Γάνδη και Γουέστ Χαμ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Conference League και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Λονδίνου. 

Η βελγική ομάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά τα «σφυριά» ήταν αυτά που άνοιξαν το σκορ. Στο 45+3' οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες έπιασαν στον ύπνο την άμυνα της Γάνδης, ο Τζάροντ Μπόουεν έδωσε στον Ντάνι Ινγκς και αυτός σε άδειο τέρμα έκανε το 1-0. Νωρίτερα μάλιστα η Γουέστ Χαμ είχε βάλει κι άλλο τέρμα με τον Αγιέρ, αλλά το VAR το ακύρωσε, γιατί ο Μαροκινός χρησιμοποίησε το χέρι του για να σκοράρει. 

Η Γάνδη στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να πιέζει και τελικά βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ο Ούγκο Κάιπερς ήταν αυτός που πέτυχε το 1-1 στο 57'. Μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της βέλγικης ομάδας, ο Κάστρο Μοντέ έδωσε στον Βέλγο, ο οποίος με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία ισοφάρισε. 

Ο διαιτητής του αγώνα μάλιστα, Τάσος Σιδηρόπουλος, τράβηξε τα βλέμματα στο τέλος του αγώνα. Σε μαρκάρισμα του Πιατκόφσκι στον Πακετά στο 90+3' ο Έλληνας διαιτητής στην αρχή έδωσε φάουλ και κόκκινη κάρτα. Το VAR τον φώναξε για πέναλτι, αλλά τελικά ο Σιδηρόπουλος πήρε πίσω και την κόκκινη. 

Έτσι με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Λονδίνου που θα γίνει στις 20 Απριλίου.