Πρόκριση για τη Μακάμπι Χάιφα που βάζει δύσκολα στην Ελλάδα

Πρόκριση για τη Μακάμπι Χάιφα που βάζει δύσκολα στην Ελλάδα

Sportal newsroom 21:10 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 21.02.2024

Η Μακάμπι Χάιφα πήρε την ισοπαλία κόντρα στη Γάνδη (1-1) και κατ' επέκταση το εισιτήριο για τους «16» του Conference League. Ένα αποτέλεσμα που δεν ευνόησε την Ελλάδα, στην προσπάθεια που κάνει για τη 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA

Η Μακάμπι Χάιφα πήρε μία πολύτιμη ισοπαλία κόντρα στη Γάνδη (1-1), η οποία σε συνδυασμό με τη νίκη στο πρώτο ματς της χάρισε την πρόκριση στους «16» του Conference League. Μία εξέλιξη με αρνητικό αντίκτυπο για την Ελλάδα, αφού το Ισραήλ - το οποίο κυνηγά η χώρα μας στη βαθμολογία της UEFA - θα συνεχίσει με έναν παραπάνω εκπρόσωπο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με το «καλημέρα» η πρώην αντίπαλος του Παναθηναϊκού βρήκε τον τρόπο να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Βέλγων. Ο Πιερό δοκίμασε την τύχη του από το όριο της περιοχής στο 4ο λεπτό και δικαιώθηκε, κάνοντας το 0-1. Ακολούθησε το δοκάρι του Χαλίλι, ο οποίος στο 28ο λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο να σφραγίσει την πρόκριση για την ομάδα του. 

Στο 61' ο Τισουντάλι έφερε την πρώτη μεγάλη στιγμή της Γάνδης, με τον ίδιο να χάνει ακόμα μία στο 66'. Τελικά όμως σκόραρε και το έκανε στο 69ο λεπτό, ισοφαρίζοντας με ένα όμορφο σουτ για το 1-1. Στο 72' η Μακάμπι έμεινε με δέκα, όταν ο Σουντγκρεν είδε δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. To σκορ μέχρι το τέλος δεν άλλαξε και έτσι οι Ισραηλινοί πήραν την πρόκριση στους «16». Με αυτή την πρόκριση, ο σύλλογος του Ισραήλ είναι ένας από τους υποψηφίους αντιπάλους του ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ PLAYOFFS TOΥ EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ UEFA:

© Football Seedings