Γεντβάι: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο» (vid)

Τιν Γεντβάϊ

i

©printscreen

Γεντβάι: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο» (vid)

Sportal newsroom 23:50 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:51 - 01.08.2023

Πανέτοιμος τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του δηλώνει ο Τιν Γεντβάι για τα παιχνίδια που έρχονται για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Μαρσέϊγ για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

O 27χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε στη κάμερα της COSMOTE TV, όντας χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδας του, αλλά και αισιόδοξος ενόψει της δύσκολης συνέχειας απέναντι στη Μαρσέϊγ για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

«Η Μαρσέιγ είναι ένα μεγάλο σωματείο, από τα μεγαλύτερα στη Γαλλία και την Ευρώπη, Έκανε αρκετές αλλαγές, άλλαξε προπονητή, έχει κάνει πολλές μεταγραφές, είναι στο αρχικό στάδιο, το γεγονός όμως πως έκανε μεταγραφές δεν σημαίνει και πλεονέκτημα. Υπάρχει ένας καινούργιος προπονητής που θα μεταφέρει καινούργιες σκέψεις, ιδέες και τρόπους. Εμείς έχουμε κάνει τα παιχνίδια μας, ο αγώνας θα είναι πιο ανοιχτός, πιστεύω ότι θα κερδίσει ο καλύτερος»

Ο προπονητής μας έχει δώσει τις βασικές ιδέες, τις βασικές αρχές και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Ντνίπρο θα έρθει και θα παλέψει. Ότι πρέπει να δείξουμε έναν υπεύθυνο χαρακτήρα και να παίξουμε με την ευθύνη που μας διακατέχει εκπροσωπώντας την ομάδα σε μία διεθνή διοργάνωση. 

Η Ντνίπρο στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, εμείς κάποιες στιγμές δεν δείξαμε την επιθετικότητα μας και δεν είχαμε τις γραμμές μας πολύ κοντά. Ευτυχώς που αυτό έγινε τώρα ώστε να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη γιατί μας περιμένει η Μαρσέιγ. Ναι είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση μας στον επόμενο γύρο»