Παναθηναϊκός - Ντνίπρο: Τα highlights της αναμέτρησης (vid)

23:30 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 01.08.2023

Ο Παναθηναϊκός, ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Ντνίπρο και εξασφάλισε την πρόκριση του στον τρίτο προκριματικό του UEFA Champions League. Οι κορυφαίες φάσεις και τα γκολ του αγώνα.

Στη ρεβάνς του 3-1 στο Κόζιτσε, ο Παναθηναϊκός πήγε στην αναμέτρηση, με στόχο να υπερασπιστεί το προβάδισμα του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου άνοιξαν το σκορ, όταν ο Σπόραρ μετά από διώξιμο του Γεντβάι, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Ντνίπρο και άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι».

Η απάντηση για τη Ντνίπρο ήρθε οκτώ λεπτά αργότερα με φανταστική ατομική προσπάθεια του Ντόβμπικ, δίνοντας ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Οι ουκρανοί έφεραν τούμπα την αναμέτρηση στο 54' με τον Σαράπι να σκοράρει ανενόχλητος με κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από κόρνερ του Μιροσνιτσένκο.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να αποβάλλουν το άγχος και να ισοφαρίσουν στο 70' με υποδειγματική συνεργασία Τζούρισιστς και Σπόραρ, με τον δεύτερο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ουσιαστικά τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση.

Η κατάσταση απλοποιήθηκε ακόμα περισσότερο για τον Παναθηναϊκό πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Τάντσικ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στο Χουάνκαρ.

Στα τελευταία 15 λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το 2-2 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, δίνοντας την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του UEFA Champions League στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ.