Πότε είναι οι «μάχες» του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ
i

© Intime

Πότε είναι οι «μάχες» του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ

Sportal newsroom 22:42 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 01.08.2023

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντνίπρο-1 και πλέον ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Champions League.

Μπορεί να προβλημάτισε με την εικόνα του, όμως ο Παναθηναϊκός έκανε τη δουλειά, αφού μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα το 2-2 της ρεβάνς της Λεωφόρου ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει την παρουσία του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (αλλά και στους ομίλους του Europa League σε περίπτωση αποκλεισμού από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση).

Έτσι, πλέον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να μην μείνει για πολύ στους πανηγυρισμούς και να αρχίσει την προετοιμασία της για τα απαιτητικά παιχνίδια της επόμενης φάσης του θεσμού. Σε αυτά οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μαρσέιγ, που πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, με το πρώτο παιχνίδι να είναι στη Λεωφόρο και τον επαναληπτικό στο «Βελοντρόμ».

Όσον αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων, δεν έχει γίνει γνωστή επίσημα ακόμα. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι τα Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ και ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα γίνουν σε διαφορετικές μέρες. Με πιθανότερο το ματς της Λεωφόρου να γίνει την Τετάρτη 9 Αυγούστου και αυτό στην «OPAP Arena» να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Αυγούστου. Η ρεβάνς θα γίνει στις 15 Αυγούστου (όπως και όλες οι υπόλοιπες) λόγω του Super Cup.

Από 'κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, με τις πληροφορίες του Sportal να αναφέρουν πως είναι οριστική η απόφαση από την UEFA να απαγορεύσει για λόγους ασφαλείας την ανταλλαγή εισιτηρίων.