Ο Σπόραρ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και άνοιξε το σκορ (vid)

Κωνσταντίνος Ζήκος 21:30 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 01.08.2023

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό, με τον Σπόραρ να σκοράρει σε ένα ακόμα παιχνίδι απέναντι στους Ουκρανούς και οδηγεί τους «πράσινους» στην επόμενη φάση του Champions League.

Το πρώτο βήμα για να «κλειδώσει» την υπόθεση πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Champions League πέτυχε ο Παναθηναϊκός, με τον Σπόραρ να ανοίγει το σκορ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και να δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

O 29χρονος Σλοβένος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το διώξιμο της μπάλας του Γεντβάϊ από την άμυνα και αφού βγήκε σε «θέση βολής» απέναντι στον Βόλινετς, πλάσαρε ιδανικά πάνω από τον Ουκρανό τερματοφύλακα και έκανε το 1-0 στη συνάντηση στο 15ο λεπτό.

«Η Ντνίπρο ετοιμάζει διαμαρτυρία στην UEFA για τον δηλητηριασμό των παικτών της»
CHAMPIONS LEAGUE

19:26 - 01.08.2023

«Η Ντνίπρο ετοιμάζει διαμαρτυρία στην UEFA για τον δηλητηριασμό των παικτών της»

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από το εξωτερικό, η Ντνίπρο σκέφτεται να προχωρήσει σε διαμαρτυρία προς την UEFA για τον δηλητηριασμό των παικτών της πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

O Σπόραρ συνεχίζει λοιπόν σκοράροντας σε ένα ακόμα επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και δηλώνει παρών στα πρώτα απαιτητικά και άκρως σημαντικά παιχνίδια του «τριφυλλιού» στη πορεία προς τους ομίλους του Champions League.