Παράπονα της Ντνίπρο για το χορτάρι στη Λεωφόρο
i

© Intime

Παράπονα της Ντνίπρο για το χορτάρι στη Λεωφόρο

Γιώργος Σακελλαρίου 19:29 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 01.08.2023

Οι άνθρωποι της Ντνίπρο εξέφρασαν τα παράπονα τους για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στη Λεωφόρο, αλλά και για το γεγονός πως καθυστέρησαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο μετά το τέλος της προπόνησης τους τη Δευτέρα (1/8).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ντνίπρο-1 στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη ρεβάνς του β' προκριματικού γύρου του Champions League, έχοντας την πρόκριση στο χέρι του μετά το 3-1 της πρώτης αναμέτρησης στο Κόζιτσε.

Ανήμερα του παιχνιδιού έχουν προκύψει διάφορα θέματα όμως από την πλευρά των Ουκρανών. Αρχικά, δημοσίευμα Ουκρανού ρεπόρτερ επισήμανε πως 15 μέλη της αποστολής της Ντνίπρο-1, εκ των οποίων οι οκτώ είναι ποδοσφαιριστές, υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση, λίγες ώρες πριν το ματς με το Τριφύλλι.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι άνθρωποι της ουκρανικής ομάδας εξέφρασαν παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους, ενώ επικρατεί γενικότερη δυσαρέσκεια για τις συνθήκες που συνάντησαν στη Λεωφόρο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ως παράπονα ότι δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων του «Απόστολος Νικολαΐδης» μετά την προπόνησή τους, καθώς και ότι το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή καθυστέρησε 30 λεπτά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κανάλι TaToTake, το οποίο διαχειρίζονται οι δημοσιογράφοι Μιχάιλο Σπιβακόβσκι - Ρομπέρτο Μοράλες, η Ντνίπρο-1 είναι έτοιμη να προχωρήσει σε διαμαρτυρία στην UEFA

«Η Ντνίπρο θα διαμαρτυρηθεί για ακατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα, για κάκιστη οργάνωση από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και για τη μαζική δηλητηρίαση των παικτών της. Η Ντνίπρο κατανάλωσε νερό και φρούτα που είχαν ετοιμάσει οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας η μισή ομάδα να αισθανθεί συμπτώματα δηλητηρίασης. Κάποιοι από τους παίκτες έχουν αναρρώσει, όμως κάποιοι από τους βασικούς θα χάσουν τον αποψινό αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο κανάλι στο Telegram.