Νάνο: «Πιο δύσκολο γήπεδο το Καραϊσκάκης, καλύτερος αρχηγός ο Ζέκα»
i

©intime

Νάνο: «Πιο δύσκολο γήπεδο το Καραϊσκάκης, καλύτερος αρχηγός ο Ζέκα»

Sportal newsroom 16:27 - 01.08.2023

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Νάνο, έδωσε συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο, χαρακτηρίζοντας το «Γ. Καραϊσκάκης» το πιο δύσκολο γήπεδο που έχει παίξει, ενώ επέλεξε τον Ζέκα ως τον πιο καλό αρχηγό και συμπαίκτη.

Ο Νάνο φαίνεται ότι δεν έχει βγάλει τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο από το μυαλό του. Ο 38χρονος Ισπανός πρώην παίκτης των «πρασίνων» έδωσε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, της Ισπανίας και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη θητεία του στην ελληνική ομάδα. 

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας το «Γ. Καραϊσκάκης» ως την πιο δύσκολη έδρα που έχει αγωνιστεί. Την ίδια ώρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του, Κάρλος Ζέκα, τον οποίο επέλεξε ως τον καλύτερο αρχηγό κα συμπαίκτη που έχει συνεργαστεί. 

«Έχω παίξει με πολλούς καλούς παίκτες, αλλά θα πω έναν με τον οποίο έπαιξα στην Ελλάδα. Τον Ζέκα. Έπαιξα και εναντίον του, όταν στην Κοπεγχάγη. Ήταν αρχηγός εκεί. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης.

Δεν μισώ κάποιο γήπεδο. Αλλά το δυσκολότερο γήπεδο που έχω αγωνιστεί ήταν στα ντέρμπι στην Ελλάδα. Του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στην έδρα του Ολυμπιακού στην προκειμένη περίπτωση. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δύσκολη να αγωνιστείς. Δεν λέω ότι το μισώ, αλλά ήταν ένα δύσκολο γήπεδο. 

Η τελευταία φορά που είχαμε τρεις ταυτόχρονες ελληνικές προκρίσεις σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:05 - 31.07.2023

Η τελευταία φορά που είχαμε τρεις ταυτόχρονες ελληνικές προκρίσεις σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (vid)

Με τη διαφαινόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, αλλά και τους Άρη και ΠΑΟΚ να παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στον αντίστοιχο του Conference League, θυμόμαστε πότε είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Ο καλύτερος αρχηγός, πάλι θα πω στην Ελλάδα, όταν ήταν ο Ζέκα. Για το ηγετικό προφίλ που είχε», ήταν τα λόγια του 38χρονου πλέον ακραίου μπακ. Ο οποίος με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδος το 2014, ενώ μέτρησε 107 με τους «πράσινους», είκοσι ασίστ και πέντε γκολ.