Παναθηναϊκός: «Έχουμε προσφέρει τα πάντα στη Ντνίπρο, αυτονόητο ότι δεν ξέρουμε πώς δηλητηριάστηκαν»

Ντνίπρο - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Παναθηναϊκός: «Έχουμε προσφέρει τα πάντα στη Ντνίπρο, αυτονόητο ότι δεν ξέρουμε πώς δηλητηριάστηκαν»

Sportal newsroom 14:53 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 01.08.2023

Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά το απρόοπτο που προέκυψε με την αποστολή της Ντνίπρο.

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν την τροφική δηλητηρίαση για 8 παίκτες και συνολικά 15 μέλη της αποστολής της Ντνίπρο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έσπευσε να πάρει θέση και να διευκρινίσει κάποια πράγματα: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ουδεμία ευθύνη για τα όποια προβλήματα επικαλούνται οι Ουκρανοί, ούτε αυτά… πλησιάζουν στο βαθμό που αναφέρουν τα «ρεπορτάζ». Πράγματι υπήρχε μια καθυστέρηση στην αναχώρησή τους από τη Λεωφόρο το βράδυ, αλλά αυτή είχε να κάνει αποκλειστικά με το σχέδιο της αστυνομίας για την ασφάλειά ΤΟΥΣ, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα τους. 

Τόσο στο γήπεδο όσο και στη γενικότερη παρουσία τους στην Ελλάδα τους προσφέρονται τα πάντα, όπως συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις ομάδες και ουδέποτε έχει υπάρξει το παραμικρό παράπονο από τον οποιονδήποτε. Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση η συνεργασία γίνεται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό με αφορμή τα όσα περνούν ως λαός. Αυτά όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι το οποίο μας αφορά. 

Από εκεί και πέρα είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως δηλητηριάστηκαν, κάτι που ξεκαθαρίστηκε και έγινε ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ στη σημερινή πρωινή σύσκεψη με τους εκπροσώπους της ΟΥΕΦΑ ώστε να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΣΚΙΑ και καμία δυνατότητα προσβολής του συλλόγου μας. Παρότι είναι ένα ζήτημα στο οποίο ΔΕΝ εμπλεκόμαστε, συνεχίζουμε να είμαστε με κάθε τρόπο στο πλευρό τους».

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με Ουκρανό ρεπόρτερ, 15 μέλη της αποστολής της ουκρανικής ομάδας εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης κατά τη διανυκτέρευσή τους στην Αθήνα ενόψει της ρεβάνς με τους «πράσινους», ενώ υπάρχουν παράπονα για τις οργανωτικές συνθήκες που αντιμετώπισαν.

Μάλιστα, στους Ουκρανούς επικρατεί γενικότερη δυσαρέσκεια για τις συνθήκες που συνάντησαν στην Λεωφόρο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ως παράπονα ότι δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων του «Απόστολος Νικολαΐδης» μετά την προπόνησή τους, καθώς και ότι το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή καθυστέρησε 30 λεπτά.