«Η Ντνίπρο ετοιμάζει διαμαρτυρία στην UEFA για τον δηλητηριασμό των παικτών της»
i

©intime

«Η Ντνίπρο ετοιμάζει διαμαρτυρία στην UEFA για τον δηλητηριασμό των παικτών της»

Δημήτρης Χούπης 19:26 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 01.08.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από το εξωτερικό, η Ντνίπρο σκέφτεται να προχωρήσει σε διαμαρτυρία προς την UEFA για τον δηλητηριασμό των παικτών της πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η Ντνίπρο όπως φαίνεται δεν έχει σκοπό να αφήσει έτσι την υπόθεση του δηλητηριασμού των παικτών της πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, Μιχάιλο Σπιβακόφσκι και Ρομπέρτο Μοράλες, οι οποίοι έχουν το κανάλι TaToTake, οι άνθρωποι της ουκρανικής ομάδας έχουν στόχο να κάνουν διαμαρτυρία στην UEFA για αυτή την υπόθεση του δηλητηριασμού των 15 μελών της. 

Πιο αναλυτικά το κανάλι ενημέρωσε μέσω του Telegram: «Η Ντνίπρο θα διαμαρτυρηθεί για ακατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα, για κάκιστη οργάνωση από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και για τη μαζική δηλητηρίαση των παικτών της. 

Η Ντνίπρο κατανάλωσε νερό και φρούτα που είχαν ετοιμάσει οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας η μισή ομάδα να αισθανθεί συμπτώματα δηλητηρίασης. Κάποιοι από τους παίκτες έχουν αναρρώσει, όμως κάποιοι από τους βασικούς θα χάσουν τον αποψινό αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο, Ουκρανοί ρεπόρτερ έκαναν λόγο πως 15 μέλη της ομάδας εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης κατά της διανυκτέρευσής τους στην Αθήνα. Την ίδια ώρα υπήρχαν παράπονα και προς την αντιμετώπισή τους από την ελληνική ομάδα. 

«Οι ιδιοκτήτες που ήταν υπεύθυνοι για τη μεταφορά είπαν αρχικά ότι το λεωφορείο μπλόκαρε από οπαδούς του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια διαβεβαίωσαν ότι η καθυστέρηση προκλήθηκε από την αστυνομία, η οποία αποφάσισε να καθαρίσει το μπλόκο γύρω από το γήπεδο για διέλευση. 

Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα παρέμεινε μυστήριο - η μεταφορά περίμενε περισσότερο από μισή ώρα. Και μετά χρειάστηκε να ξοδέψουμε σχεδόν άλλη μισή ώρα στο δρόμο για το ξενοδοχείο, που βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από το στάδιο, γιατί το λεωφορείο πήρε έναν εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο μεγάλο δρόμο», έγραφε μεταξύ άλλων το δελτίο τύπου της ουκρανικής ομάδας.