Παρέμεινε στη 19η θέση η Ελλάδα μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο
i

©intime

Παρέμεινε στη 19η θέση η Ελλάδα μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο

Δημήτρης Χούπης 22:41 - 01.08.2023

Ο Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Ντνίπρο, προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά η Ελλάδα παραμένει στη 19η θέση της βαθμολογία της UEFA.

Ο Παναθηναϊκός  έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Ντνίπρο στη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου, αλλά πήρε την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ. Οι «πράσινοι» κάπως έτσι έδωσαν επιπλέον βαθμούς στην Ελλάδα για την κατάταξη της UEFA. Συγκεκριμένα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε στην Ελλάδα 200 πόντους μετά τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι στο Κόζιτσε. 

Στη ρεβάνς της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός μπορεί να προηγήθηκε πριν το εικοσάλεπτο με τον Σπόραρ, αλλά η ουκρανική ομάδα γύρισε τον αγώνα και κέρδισε το παιχνίδι χάρη στα γκολ του Ντόβμπικ και του Σαράπι. Ωστόσο το γκολ του Σπόραρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 2-2. Κάπως έτσι οι «πράσινοι» έδωσαν εκατό πόντους, στην Ελλάδα. 

«Η Ντνίπρο ετοιμάζει διαμαρτυρία στην UEFA για τον δηλητηριασμό των παικτών της»
CHAMPIONS LEAGUE

19:26 - 01.08.2023

«Η Ντνίπρο ετοιμάζει διαμαρτυρία στην UEFA για τον δηλητηριασμό των παικτών της»

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από το εξωτερικό, η Ντνίπρο σκέφτεται να προχωρήσει σε διαμαρτυρία προς την UEFA για τον δηλητηριασμό των παικτών της πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο η κατάσταση στη βαθμολογία της UEFA, δεν άλλαξε αφού η Ελλάδα είναι στη 19η θέση με 20.625 πόντους, μειώνοντας από την Τσεχία στους 2.050 βαθμούς. Από την άλλη η Κροατία που είναι μία θέση πίσω, παραμένει αρκετά κοντά στους 20.400 πόντους