Γιατί δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο -εκτός αποστολής- Τζαβέλλας (vid)

Γιατί δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο -εκτός αποστολής- Τζαβέλλας (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:25 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 26.03.2024

Ο πλέον απρόσμενος ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας ομάδας είδε κόκκινη κάρτα στον τελικό κόντρα στη Γεωργία, αφού ο Γιώργος Τζαβέλλας που ήταν εκτός αποστολής βρέθηκε στο στόχαστρο του Μαρτσίνιακ.

Μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση κάρτας και πολύ περισσότερο κόκκινης, εκτυλίχθηκε στον μεγάλο τελικό της Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία στην Τιφλίδα, καθώς αυτήν αντίκρισε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Προφανώς, ο έμπειρος αμυντικός πάντα ξεχώρισε για το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο εντός γηπέδων, για τις διαφωνίες του με αντιπάλους και διαιτητές, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Για την ακρίβεια, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε μείνει εκτός 23άδας από τον Γκουστάβο Πογέτ για την εν λόγω αναμέτρηση, αν και στον ημιτελικό κόντρα στο Καζακστάν ήταν κανονικά στον πάγκο για τη «γαλανόλευκη».

Ωστόσο, ο αμυντικός του Ατρόμητου ήταν αυτός που είδε την κόκκινη κάρτα από τον Πολωνό διαιτητή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και αφορμή ήταν η «κοκορομαχία» ανάμεσα στον Κβαρακτσκέλια και τον Πέτρο Μάνταλο ακριβώς μπροστά στον πάγκο των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσει τα πνεύματα, κάτι τέτοιο φαίνεται και από την κάμερα ότι δεν συνέβη, διότι ενεπλάκη κι εκείνος με τη σειρά του στις λογομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τελικά ακριβώς επειδή μπήκε εντός τεσσάρων γραμμών ενώ ήταν εκτός αποστολής είδε την κόκκινη κάρτα του Πολωνού διαιτητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως φαίνεται και από τις κινήσεις του Μαρτσίνιακ, ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του Γιώργου Τζαβέλλα, αλλά ειδοποιήθηκε από τους βοηθούς του και τον 4ο διαιτητή για την ενέργειά του να μπει μέσα στο γήπεδο και έτσι ο σέντερ μπακ της Εθνικής αντίκρισε απ’ ευθείας την κόκκινη κάρτα.

Απίθανος Μαρτσίνιακ: Τρεις κίτρινες κάρτες σε ένα ημίχρονο – Στα δύο στόπερ και στον αντίπαλο του Κβαρατσκέλια! (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

20:04 - 26.03.2024

Απίθανος Μαρτσίνιακ: Τρεις κίτρινες κάρτες σε ένα ημίχρονο – Στα δύο στόπερ και στον αντίπαλο του Κβαρατσκέλια! (vid)

Ο Σίμον Μαρτσίνιακ ήταν αρκετά αυστηρός στο κομμάτι του πειθαρχικού ελέγχου στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Ελλάδας με τη Γεωργία.

Δείτε τη φάση: