Απίθανος Μαρτσίνιακ: Τρεις κίτρινες κάρτες σε ένα ημίχρονο – Στα δύο στόπερ και στον αντίπαλο του Κβαρατσκέλια! (vid)
i

© Intime

Απίθανος Μαρτσίνιακ: Τρεις κίτρινες κάρτες σε ένα ημίχρονο – Στα δύο στόπερ και στον αντίπαλο του Κβαρατσκέλια! (vid)

Sportal newsroom 20:04 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 26.03.2024

Ο Σίμον Μαρτσίνιακ ήταν αρκετά αυστηρός στο κομμάτι του πειθαρχικού ελέγχου στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Ελλάδας με τη Γεωργία.

Η Ελλάδα παρότι ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Γεωργία στην Τιφλίδα δεν κατάφερε να βρει κάποιο γκολ και να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τη φάση των ομίλων του EURO 2024. Είχε την κατοχή, πάτησε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, όμως της έλειψε η τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν καλές στιγμές. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, ενώ και ο ρυθμός δεν ήταν πολύ καλός. Και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η ένταση που υπήρχε και το γεγονός ότι έγινε ένα πολύ σκληρό ματς. Κάτι το οποίο φαίνεται και από τους αριθμούς, με τα φάουλ να είναι 15 στο πρώτο 45λεπτο. Δέκα από την πλευρά της Εθνικής και πέντε από τους Γεωργιανούς.

Και μάλιστα όλα αυτά με διαιτητή τον Σίμον Μαρτσίνιακ, ο οποίος δεν σφυρίζει εύκολα. Βέβαια, ο Πολωνός ρέφερι εξάντλησε την αυστηρότητα του όσον αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο, με τους τρεις από τους τέσσερις αμυντικούς της Εθνικής μας ομάδας να έχουν δει κίτρινη κάρτα. Ο λόγος για το δίδυμο των στόπερ (Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος) και για τον Μπάλντοκ, που έχει στην πλευρά του τον Κβαρατσκέλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου είδε την πρώτη της κίτρινη κάρτα και παίκτης της Γεωργίας, ο Ζιβζιβάτζε, ενώ στις καθυστερήσεις προκλήθηκε μία ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους και αντίκρισαν από μία κόκκινη κάρτα οι Τζαβέλλας και Λόρια, οι οποίοι βρίσκονταν στον πάγκο.