Είπε «αντίο» με ισοπαλία κόντρα στη Σερβία η Εθνική Κ19

Είπε «αντίο» με ισοπαλία κόντρα στη Σερβία η Εθνική Κ19

Δημήτρης Χούπης 19:15 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 26.03.2024

Η Εθνική Κ19 ήταν καλή απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας, με την οποία ήρθε ισόπαλη 3-3 στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro.

Η Ελλάδα Κ19 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας και ήρθε ισόπαλη 3-3 για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro. Αμφότερες οι ομάδες γνώρισαν τον αποκλεισμό, με τη «γαλανόλευκη» να τερματίζει τρίτη και τη Σερβία τελευταία.

Οι Σέρβοι ήταν εκείνοι που μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 3ο μόλις λεπτό με τον Σεραφίμοβιτς, ενώ τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Σλίβιτς.

Όμως η Εθνική έβγαλε αντίδραση και στο 59' μείωσε με τον Αλεξίου και στο 72' ο Γκιτέρσος ισοφάρισε. Έξι λεπτά μετά η Ελλάδα έκανε την ανατροπή με τον Αλεξίου, αλλά δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90' ο Σλίβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Επος! Γεωργιανοί με ελληνικές ρίζες έστειλαν e-mail στην ΕΠΟ ζητώντας δωρεάν προσκλήσεις λόγω της καταγωγής τους
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:35 - 26.03.2024

Επος! Γεωργιανοί με ελληνικές ρίζες έστειλαν e-mail στην ΕΠΟ ζητώντας δωρεάν προσκλήσεις λόγω της καταγωγής τους

Δωρεάν είσοδο θέλησαν να εξασφαλίσουν κάποιοι Γεωργιανοί, στο ματς της Ελλάδας, επικαλούμενοι την καταγωγή τους σε e-mail που έστειλαν στην ΕΠΟ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Καρακασίδης, Γεωργιάδης (61' Λιατσικούρας), Κάτρης, Αλεξίου, Δεληγιάννης, Κοντούρης, Μπάκουλας, Ανδρικόπουλος (46' Κωστούλας), Καλοσκάμης (90' Μαρουτσής), Γκούμας (61' Πασαχίδης), Γκιτέρσος (88΄Παπακανέλλος).

Σερβία: Βελίσκοβιτς, Ντέκιτς, Βασίλεβιτς, Σαραφίμοβιτς, Μιρόσαβιτς, Πέτροβιτς, Στάνκοβιτς, Άλεκσιτς, Μιγιάτοβιτς, Σρέμτσεβιτς, Σίβτσιτς.