Ο Σουρλής έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα κόντρα στην Ανδόρα και την ανέβασε στη δεύτερη θέση
i

©intime

Ο Σουρλής έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα κόντρα στην Ανδόρα και την ανέβασε στη δεύτερη θέση

Δημήτρης Χούπης 18:06 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 26.03.2024

Η Εθνική Ελπίδων πήρε τη νίκη κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ανδόρας με 1-0, χάρη στο γκολ του Σουρλή. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Εθνική Ελπίδων επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Μετά την ήττα από τη Λευκορωσία, η Ελλάδα επικράτησε με 1-0 της Ανδόρας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Στα πρώτα 8' οι δύο ομάδες έχασαν από μία καλή ευκαιρία, με τον Καλογερόπουλο και τον Σόλα αντίστοιχα. Η Εθνική όμως στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και απείλησε με τον Τζίμα και στο 41ο λεπτό η Ελλάδα άνοιξε το σκορ.

Ο Κρυπαράκος έδωσε στον Σουρλή και εκείνος με ωραία «λόμπα» έκανε το 1-0. Στη συνέχεια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κράτησε με ευκολία το προβάδισμα, έχοντας την υπεροχή, ενώ από την άλλη η Ανδόρα «χτυπούσε» πιο πολύ στις κόντρες.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κρυπαράκος, Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουρφαλίδης (56΄ Δαρέλας), Σουρλής, Μεταξάς (84΄ Καραμάνης), Αποστολάκης (84΄ Παναγιώτου), Τζίμας (56΄ Κοσίδης), Παναγίδης (71΄ Σοφιανός).

Ανδόρα (Ιλόϊ Κασάλς): Ντε Κάστρο, Μπέλίντο, Ολιβέϊρα, Ρόμπινατ, Μπόρα, Φερέϊρα (71΄ Ροντρίγεζ), Ροντρίγκο (85΄ Πουϊγκσεγούρ), Μπάμπο, Ιζκιέρδο, Ρόσας, Σόλα (71΄ Γκούμα, 90+6΄ Ραβέλο).