Οι Έλληνες στις κερκίδες του Μπόρις Παϊχάτζε (gallery)
i

©intime

Οι Έλληνες στις κερκίδες του Μπόρις Παϊχάτζε (gallery)

Δημήτρης Χούπης 18:23 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 26.03.2024

Περίπου 500 Έλληνες βρίσκονται στις κερκίδες του Μπόρις Παϊχάτζε για να υποστηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Γκουστάβο Πογέτ για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Η Ελλάδα είναι 90' μακριά από το όνειρο. Η Εθνική βρίσκεται στην Τιφλίδα για να αντιμετωπίσει τη Γεωργία για τον τελικό των playoffs του Nations League, με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ στον ημιτελικό επικράτησε με 5-0 του Καζακστάν, ενώ από την άλλη οι Γεωργιανοί είχαν πάρει τη νίκη με 2-0 κόντρα στο Λουξεμβούργο. Στην Τιφλίδα λοιπόν οι διεθνείς δεν θα είναι μόνοι σε αυτή την προσπάθεια για πρόκριση στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, περίπου 500 Έλληνες έκαναν το ταξίδι από τη χώρα μας για να στηρίξουν από κοντά τη «μάχη» της Εθνικής κόντρα στη Γεωργία. Μάλιστα στο γήπεδο βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος κάθεται στις σουίτες του Μπόρις Παϊχάτζε

Υπενθυμίζεται ότι όποιος περάσει από αυτό το ζευγάρι θα βρεθεί στον 6ο όμιλο του Euro, με αντιπάλους την Πορτογαλία, την Τσεχία και την Τουρκία.