Το promo για το Γεωργία - Ελλάδα: «Λένε πως θα είναι 55.000 στο γήπεδο, πάμε να δούμε πόσοι είμαστε εμείς» (vid)

Ελλάδα

i

PrtScr

Το promo για το Γεωργία - Ελλάδα: «Λένε πως θα είναι 55.000 στο γήπεδο, πάμε να δούμε πόσοι είμαστε εμείς» (vid)

Κώστας Τόπας 11:24 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 26.03.2024

«Μια χώρα, ένα ματς, ένας προορισμός. Παίζουμε ενωμένοι», το σύνθημα της ΕΠΟ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Γεωργία.

Το απόγευμα της Τρίτης (26/3) η Ελλάδα θα δώσει ίσως τον πιο σημαντικό αγώνα των τελευταίων δέκα ετών, αφού θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στην Τιφλίδα για ένα εισιτήριο στα τελικά του Euro 2024. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ στον ημιτελικό των playoffs του Nations League, επικράτησαν με άνεση με 5-0 του Καζακστάν και πλέον είναι ένα βήμα μακριά από τα γήπεδα της Γερμανίας.

Στον τελικό με τη Γεωργία, ο Γκουστάβο Πογέτ θα έχει τον Βλαχοδήμος κάτω από τα γκολπόστ, τον Μπάλντοκ στο δεξί άκρο της άμυνας, ο οποίος θα έχει πολύ έργο με τον Κβαρατσχέλια στην πλευρά του. Αριστερό μπακ θα παίξει ο Τσιμίκας και στόπερ θα είναι οι Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος. Στα χαφ θ’ αγωνιστεί ο Κουρμπέλης με τον Μάνταλο και πιο μπροστά σ’ ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Μπακασέτας.

Στην αριστερή πλευρά θα είναι ο Πέλκας, δεξιά, όπως αναφέραμε, ο Μασούρας και ο Ιωαννίδης στην κορυφή. Η Ελλάδα, όπως και να έχει, εκτός από τους έντεκα που θα παραταχθούν, έχει παίκτες στον πάγκο για ν’ αλλάξουν τη ροή του αγώνα, όπως οι Γιακουμάκης, Παυλίδης, Κωνσταντέλιας, Τζόλης.

Από την άλλη, οι άνθρωποι της Γεωργίας δεν έχουν σταματήσει να αναφέρονται στη δυναμική παρουσία του κόσμο απόψε στην «Μπόρις Παϊχάτζε Ντιναμό Αρένα» της Τιφλίδας, περιμένοντας με μεγάλη ανυπομονησία την αναμέτρηση με τη «γαλανόλευκη».

Την ίδια στιγμή, το trailer της ΕΠΟ για τον αγώνα, προσπαθεί να… ζεστάνει τους Έλληνες φιλάθλους, δείχνοντας τον στόχο της πρόκρισης στο Euro 2024, ενώ στο βίντεο εμφανίζονται φάσεις από τον πρόσφατο θρίαμβο της Ελλάδας κόντρα στο Καζακστάν (5-0), όπως και οπαδοί που γέμισαν της OPAP Arena, δίνοντάς της ένα γαλανόλευκο χρώμα.

Ελλάδα-Ανδόρα (U-21)
EURO

15:30 - 26.03.2024

LIVE STREAMING Ελλάδα-Ανδόρα (U-21)

Παρακολουθήστε σε live streaming στις 16:00 τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Ανδόρα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 (7ος όμιλος) που διεξάγεται στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης. Η Εθνική Ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση με 11 βαθμούς ενώ η Ανδόρα είναι ουραγός του ομίλου με 3 βαθμούς.

«Μια χώρα, ένα ματς, ένας προορισμός. Παίζουμε ενωμένοι», αναφέρει το σύνθημα της ΕΠΟ, μέσα από το trailer που δημιούργησε για το Γεωργία – Ελλάδα, ενώ παράλληλα καλεί τους φίλους της Εθνικής να… γεμίσουν με like τη συγκεκριμένη ανάρτηση, αναφέροντας: «Λένε πως θα είναι 55.000 στο γήπεδο, πάμε να δούμε πόσοι είμαστε εμείς. PRESS LIKE».