Η ενδεκάδα της Γεωργίας κόντρα στην Ελλάδα

Η ενδεκάδα της Γεωργίας κόντρα στην Ελλάδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:02 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 26.03.2024

Δείτε τις επιλογές του Γουίλι Σανιόλ όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Γεωργίας για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Το απόγευμα της Τρίτης (26/3) η Ελλάδα θα δώσει ίσως τον πιο σημαντικό αγώνα των τελευταίων δέκα ετών, αφού θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στην Τιφλίδα για ένα εισιτήριο στα τελικά του Euro 2024.

Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ στον ημιτελικό των playoffs του Nations League, επικράτησαν με άνεση με 5-0 του Καζακστάν και πλέον είναι ένα βήμα μακριά από τα γήπεδα της Γερμανίας.

Η Γεωργία νίκησε το Λουξεμβούργο με 2-0 για να προκριθεί για δεύτερη σερί φορά σε τελικό playoffs και δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σημαντικής εντός έδρας αναμέτρησης της Γεωργίας, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Γουιλί Σανιόλ όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Ο Μαμαρντασβίλι θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ με τους Κβιρκβέλια, Κάσια, Ντβάλι να αποτελούν την τριάδα στην άμυνα. Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Σενγκέλια και ο Κακαμπάτζε θα πάρουν θέση στις πτέρυγες και οι Κιτεϊσβίλι, Κοτσορασβίλι να είναι στις δύο θέσεις στα χαφ.

Ο Κακαμπάτζε θα είναι στο ρόλο του «δεκαριού» με τους Ζιβζιβάτζε και Κβαρατσχέλια να αποτελούν το δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ζιβζιβάτζε μάλιστα ήταν εκείνος ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ κόντρα στο Λουξεμβούργο κι έστειλε την Γεωργία στον τελικό.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Γεωργίας: Μαμαρντασβίλι, Κβερκβέλια, Κάσια, Ντβάλι, Σενγκέλια, Κιτεϊσβίλι, Κοτσορασβίλι, Κακαμπάτζε, Κακβετάτζε, Ζιβζιβάντζε, Κβαρατσχέλια