Κλεισμένοι στα αποδυτήρια οι παίκτες της Εθνικής - Ξέσπασαν σε κλάματα

Γεωργία - Ελλάδα

i

© Intime

Κλεισμένοι στα αποδυτήρια οι παίκτες της Εθνικής - Ξέσπασαν σε κλάματα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:34 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 26.03.2024

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας, μετά την ήττα στα πέναλτι και τον πικρό αποκλεισμό κόντρα στη Γεωργία.

Η Ελλάδα κράτησε το μηδέν για 120 λεπτά αλλά ταυτόχρονα έμεινε «άσφαιρη» κόντρα στη Γεωργία, στον τελικό με φόντο την τελική φάση του Euro 2024 κι έτσι η υπόθεση πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, η επίσημη αγαπημένη αποδείχτηκε πιο άστοχη καθώς Μπακασέτας και Γιακουμάκης δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με αποτέλεσμα οι «γαλανόλευκοι» να απουσιάζουν από ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.

Όσον αφορά αυτό που επικρατεί στα αποδυτήρια μετά το ματς στην Τιφλίδα, οι παίκτες του Πογέτ βρίσκονται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, διότι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ακόμη μία «χρυσή» ευκαιρία χάθηκε. Η Εθνική απουσιάζει εδώ και μία δεκαετία από τις μεγάλες διοργανώσεις, φέτος έφτασε μία... ανάσα από την επιστροφή, ωστόσο το σερί των απουσιών δυστυχώς συνεχίζεται.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες μάλιστα ξέσπασαν σε κλάματα, όντας συντετριμμένοι κι ανήμποροι να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.

Γεωργία - Ελλάδα 4-2 (πεν): Το όνειρο για το Euro έσβησε στην Τιφλίδα - Αβέβαιο το μέλλον του Πογέτ

Πογέτ: «Σε πέντε μέρες θα μιλήσουμε για το μέλλον μου, δεν είναι ώρα τώρα»

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για αυτό τον αποκλεισμό.

Για τα συναισθήματα: «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, οι παίκτες είναι καθηλωμένοι από τον αποκλεισμό. Δεν είχαμε τύχη τα τελευταία δύο χρόνια, ούτε καν στην κλήρωση. Οι παίκτες μου έκαναν τα πάντα, ότι μπορούσαν. Σε δύο ματς δεν δεχθήκαμε γκολ και με κάποιο τρόπο μείναμε εκτός Euro. Oι ποδοσφαιριστές έκαναν ότι ζητήσαμε. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά ματς δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους παίκτες. Οι τέσσερεις αλλαγές ήταν αναγκαστικές».

Για την επόμενη μέρα: «Για μένα ήταν προνόμιο που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα αλλά δεν θέλω να πω τίποτα για το μέλλον».

Για το δικό του μέλλον: «Πέντε μέρες ακόμα! Δεν είναι στιγμή τώρα, είναι στιγμή να αναλύσουμε τι συνέβη απόψε».