Γεωργουλόπουλος: «Να επιστρέψει άμεσα ο ΠΑΣ στη Super League»

Γεωργουλόπουλος: «Να επιστρέψει άμεσα ο ΠΑΣ στη Super League»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:40 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:45 - 29.05.2024

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Γεωργουλόπουλος τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στην Stoiximan Super League. Την ίδια ώρα ο τεχνικός του Βόλου, Χρήστος Κόντης, μίλησε για την παραμονή της ομάδας του στη κατηγορία και τη νέα σεζόν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους «Ζωσιμάδες» για την 7η και τελευταία αγωνιστική των playouts, με την ομάδα της Ηπείρου να αποχαιρετά την κατηγορία και τους Θεσσαλούς να τερματίζουν 12οι στο εφετινό πρωτάθλημα.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Γεωργουλόπουλος μίλησε στη κάμερα της Nova και έκανε την ανασκόπηση της σεζόν για την ομάδα του που υποβιβάστηκε στην Super League 2.

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας, είμαστε στεναχωρημένοι για τον υποβιβασμό. Πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να προσπαθήσουμε την επόμενη σεζόν να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Ο ΠΑΣ ανήκει στην Super League, όλη η Ελλάδα είναι στεναχωρημένη γι' αυτό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.

Υπήρξαν πολλά ματς που μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, δυστυχώς πληρώσαμε όλα τα λάθη μας. Δεν πήγε τίποτα καλά για εμάς φέτος, εμείς θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουμε το κλίμα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία βάση με παιδιά δικά μας, που έχουν γαλουχηθεί με τον ΠΑΣ».

Κόντης: «Πέρασα ένα καταπληκτικό τρίμηνο στον Βόλο»

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Κόντης, μίλησε για την παραμονή της ομάδας του στη Stoiximan Super League και τη νέα σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο αν θα παραμείνει στον ίδιο πάγκο του χρόνου.

«Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια στα Play Out, ήταν ένας μαραθώνιος επτά αγώνων και στο τέλος πήγαν όλα καλά. Καταφέραμε και δείξαμε στοιχεία που πρέπει να τα κρατήσουμε και μελλοντικά, σήμερα ήταν ένα ματς χωρίς μεγάλη ένταση λόγω απουσίας βαθμολογικού ενδιαφέροντος, το αρνητικό είναι ότι δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις αλλά το θετικό είναι ότι αρνηθήκαμε να χάσουμε και πήραμε την ισοπαλία.

Η ομάδα πρέπει να κρατήσει το ποδοσφαιρικό θράσος που έδειξε στο φινάλε της σεζόν, να είμαστε επιθετικοί. Βάλαμε αρκετά γκολ στα Play Out, σήμερα όχι τόσο σε αυτό το κομμάτι, μπήκαν και κάποια παιδιά χωρίς ρυθμό, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος απ' όλη την προσπάθεια. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακόμη στο μέλλον, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Πέρασα ένα υπέροχο τρίμηνο στο Βόλο, δέθηκα με την ομάδα πολύ και θέλησα να δώσω το κάτι παραπάνω για να αλλάξει η κατάσταση και νομίζω ότι το καταφέραμε».